Download Hamster Free ZIP Archiver - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hamster Free ZIP Archiver
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument atractiv, ușor de utilizat, de comprimare a fișierelor

Hamster Free ZIP Archiver este un instrument de compresie a fișierelor, conceput frumos, care vă permite să creați arhive comprimate în doar câțiva pași simpli.

Spre deosebire de alte compresoare, cum ar fi WinZip sau WinRAR, Hamster Free ZIP Archiver are o interfață foarte elegantă, care utilizează transparența și efectele încețoșate, făcând astfel să vă concentrați atenția asupra anumitor zone.

Hamster Free ZIP Archiver este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, cu suport pentru glisarea și eliminarea fișierelor și butoane ușoare și colorate pentru diversele opțiuni ale programului: nivel de compresie, împărțire de arhivă și protecție cu parolă.

Acestea fiind spuse, adevărul este că Hamster Free ZIP Archiver este puțin lent în comparație cu alte instrumente similare și, de asemenea, destul de limitat în ceea ce privește formatele acceptate - funcționează doar cu ZIP și 7Z.

Hamster Free ZIP Archiver este un instrument atractiv - gândit oarecum limitat - de comprimare a fișierelor, suficient de simplu pentru toată lumea.

Hamster Free ZIP Archiver acceptă următoarele formate

ZIP, 7Z

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: