Download Halo: Spartan Strike for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Halo: Spartan Strike for Windows 10
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Halo: Spartan Strike pentru Windows 10 ar fi putut fi numit Halo: Spartan Assault 2. Ne găsim în fața unui shooter cu o vedere aeriană setată în lumea Master Chief și a companiei.

Dacă ți-a plăcut să filmezi inamicii Pact non-stop în Spartan Assault în timp ce ai încercat să obții cel mai bun scor, îți va plăcea Halo: Spartan Strike.

Trage, trage, trage

În Halo: Spartan Strike veți controla un Spartan (un supersoldier precum Master Head) într-o serie de niveluri liniare pline de acțiune. Spre deosebire de jocurile de pe consolă , Spartan Strike este concentrat mai puțin pe creativitatea cu care te confrunți cu situațiile și mai mult în filmări ca nebune.

Nivelurile din Halo: Spartan Strike au ritmul și creativitatea potrivite pentru a nu te obosi. Cerințele misiunii se pot schimba în orice moment, iar linia inamicului devine din ce în ce mai mare, făcându-vă să vă actualizați tactica.

Principala problemă a grevei Spartan este durata sa scurtă. Cel mult vă va lua în jur de patru ore și, deși are misiuni opționale , nu există stimulente mari pentru a le șterge.

Cealaltă problemă a lui Spartan Strike este că nu încearcă să se diferențieze de Spartan Assault, jocul anterior. Structura misiunii, controalele ... puține lucruri s-au schimbat.

Lustruit în fiecare platformă

Halo: Spartan Strike are control excelent în fiecare platformă. Toți mecanicii sunt concentrați în jurul celor două bețe, atât fizice cât și virtuale: stickul stâng mișcă Spartanul, iar dreapta stick-ul și trage. Nu vă faceți griji dacă sună confuz: este foarte precis și ușor de înțeles.

Halo: Grafica lui Spartan Strike este suficient de bună fără a fi excesiv de pompoasă. În acest fel, jocul funcționează fluid în aproape orice dispozitiv, chiar dacă este puțin vechi.

Ia-l sau pleaca

Halo: Spartan Strike este un „mai mult din același lucru”, un „luați-l sau lăsați-l”. Ți-a plăcut Halo: Spartan Assault? Atunci nu vă îndoiați: descărcați acest joc acum. Preferiți esența Halo: Combat Evolved, Halo 3 sau iminentul Halo 5? Atunci nu pierde timpul cu acest titlu.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: