Download Hacha - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hacha
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument simplu și rapid pentru a împărți și alătura fișiere

Ce puteți face dacă un fișier nu se potrivește cu stick-ul USB sau orice alt suport în care intenționați să îl depozitați? Ușor: doar împărțiți-l în mai multe părți!

Hacha („topor”, în spaniolă) este unul dintre cele mai simple și rapide instrumente pentru împărțirea și unirea fișierelor. Interfața sa mică include două butoane care se leagă de cele două singure funcții ale programului (divizare și îmbinare) și asta este totul. Fără setări de configurare, fără funcții suplimentare, fără clopote și fluiere.

Când împărțiți un fișier, Hacha vă permite să alegeți dimensiunea fiecărei piese (totuși numărul final de piese). De asemenea, puteți seta programul să ștergeți fișierul sursă original și să generați CRC

Hacha este într-adevăr rapid și funcționează foarte eficient. Cu toate acestea, ar trebui să includă o modalitate mai intuitivă de a schimba limba (nu am putut să o schimb în limba engleză până nu am făcut clic dreapta pe interfață) și traducerea în sine ar trebui îmbunătățită (butonul de despărțire este încă în spaniolă).

Dacă de multe ori trebuie să împărțiți și să vă alăturați fișiere de dimensiuni mari, Hacha este probabil una dintre cele mai simple și mai rapide modalități de a face acest lucru.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: