Download Grindstone - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Grindstone
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Organizați-vă eficient sarcinile zilnice

Grindstone este un instrument gratuit pentru gestionarea timpului care vă ajută să urmăriți toate sarcinile.

Dacă duceți o viață ocupată și de multe ori sunteți copleșit de lista de activități, Grindstone vă poate ajuta să vă mențineți sarcina. Este un program bine pus la punct și are multe funcții inteligente, ceea ce îl face mai complet decât majoritatea utilităților din clasa sa.

Fereastra principală a Grindstone este împărțită în două panouri. Panoul superior vă permite să creați și să adăugați sarcini în coloane care pot fi modificate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Când creați o sarcină, Grindstone vă permite să specificați ora și data pe care trebuie să o finalizeze, care va apărea în panoul inferior.

Când sunteți gata să începeți să lucrați, alegeți doar o sarcină și apăsați F5 pentru a începe. Cronometrul lui Grindstone este întotdeauna vizibil, așa că veți ști cât timp ați petrecut pentru el. Cronometrul are, de asemenea, controale pentru a opri și relua înregistrarea dacă trebuie să faceți o pauză. Lucrul frumos este că, dacă faceți o pauză, Grindstone vă va solicita să-i anunțați cât timp distanța de computer ați petrecut, astfel încât să poată urmări acest lucru la întoarcere.

Modul de pilot automat , pe de altă parte, detectează aplicațiile pe care le utilizați și se adaugă la statisticile generale, care sunt disponibile din meniul Rapoarte.

Există, de asemenea, integrare cu Twitter pentru a trimite actualizări despre ceea ce faci, un cronometru frumos (util pentru aplicarea anumitor metodologii de gestionare a timpului) și un asistent pentru a instala programul pe un stick USB, astfel încât să poți lua chiar și Grindstone și sarcinile tale pe merge.

Grindstone este o aplicație cu adevărat cuprinzătoare de gestionare a timpului, pe care mulți utilizatori le vor găsi utile pentru a-i ajuta să finalizeze sarcinile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: