Download GooReader - Descarca PC Telefon Android sau IOS

GooReader
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O interfață mai bună pentru citirea Google Cărți

GooReader este un cititor de cărți electronice la îndemână pe care îl puteți folosi ca alternativă pentru citirea cărților electronice și revistelor din Google Cărți .

Interfața din GooReader a fost redesenată complet față de versiunea anterioară. Este conceput ca un raft de cărți șmecher și modern și afișează cărți electronice ca cărți din viața reală, cu copertine și toate. Puteți utiliza GooReader pentru a căuta în baza de date Google Books după titlu, autor, cuvânt cheie sau Google Book_ID, iar rezultatele sunt afișate frumos ca cărți pe raft.

Pentru a începe să citiți o carte în GooReader, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe pictograma corespunzătoare de sub carte sau să faceți dublu clic pe carte în sine. Conținutul se deschide într-o fereastră separată, pe care o puteți maximiza pentru o mai bună lizibilitate. Bara de jos include o grămadă de controale pentru citirea dvs .: pagini în sus și pagină în jos, cuprins, mărire și micșorare, etc. Există o animație plăcută când întoarceți pagini, dar zoomul poate face textul dificil de citit.

GooReader este o interfață drăguță pentru a citi Google Cărți - cu siguranță mult mai frumos decât interfața web -, dar încă îi lipsește unele caracteristici: nu există suport pentru marcaje, liste de cărți personalizate sau favorite, iar conversia PDF este disponibilă doar în versiunea plătită.

Cu GooReader puteți citi cărți electronice și reviste din Google Cărți într-o interfață mai frumoasă și mai confortabilă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: