Download Goat Simulator GoatZ - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Goat Simulator GoatZ
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista | Versiune: DLC
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Goat Simulator GoatZ este un pachet DLC pentru celebrul joc de parodie al lui Coffee Stain Goat Simulator. În această expansiune, capra titulară se află acum în centrul unei epidemii de zombie, fie ca cauză, fie încercând să supraviețuiască după un focar.

Simulatorul de capre GoatZ este o expansiune care necesită simulatorul de capră original.

DayZ a luat-o razna

Z-ul din GoatZ nu este o coincidență. Este o referire la popularul joc de tip sandbox de supraviețuire DayZ zombie, care în sine a început viața ca mod pentru un alt joc (ARMA II). Simulatorul de capre GoatZ parodizează acest lucru, râzând fericit atât de jocul pe care îl batjocorește, cât și de el însuși. Ca joc de sandbox , poți călători liber oriunde dorești în lumea sa deschisă, creând orice nebunie îți place.

Există două moduri de joc, Înainte și După focar. În Înainte de focar , capra noastră preferată se trezește cu un obiectiv clar: să creeze haos prin infectarea fiecărui lucru viu pe care îl întâlnește, provocând, prin urmare, focar zombie. În After Outbreak , lumea este deja afectată de zombi, iar obiectivul caprei este pur și simplu să supraviețuiască. Odată ce transformi pe cineva într-un zombie, acesta va încerca să te atace, așa că trebuie să încerci imediat să evadezi.

Cu excepția începerii Înainte de focar, ambele moduri ajung să fie destul de asemănătoare . Trebuie să supraviețuiți focarului zombie cât mai multe zile posibil, fără alte obiective specifice, dincolo de a face lucruri nebunești, de a crea haos și de a vă bucura doar de absurdul tuturor.

Supraviețuirea unui focar de zombie este ușor ... dacă știi cum

Dacă ai jucat deja Goat Simulator, nu vei avea probleme să joci această expansiune. Controalele sunt aceleași, iar capra are aceeași gamă de mișcări, precum utilizarea limbii sale pentru a apuca obiecte și oameni. În această extindere, capra trebuie, de asemenea, să găsească hrană și să nu fie ucisă, așa că veți căuta susținere, precum și atacarea celor infectați. Există , de asemenea , un obiect crafting în joc, din nou pe urmele putrezite Dayz lui, astfel încât să puteți obține creativ cu ceea ce utilizați pentru a ataca strigoi.

În ciuda invaziei de zombi, care schimbă atmosfera, controalele sunt la fel de stupide și imprecise ca oricând. Este încă o parte a distracției, apucând cu controalele, adesea cu rezultate hilar. La fel ca jocul inițial, să creezi confuzia pe care aceasta o provoacă face parte din farmecul GoatZ Simulator GoatZ.

Graficele sunt în mare măsură aceleași, deși distanțele de tragere au fost îmbunătățite, astfel încât puteți vedea în continuare. Coloana sonoră prezintă variații mai întunecate ale muzicii originalului.

Mai mult distracție de capră

Simulatorul de capre GoatZ nu reinventează roata, dar vă oferă mai mult nebunie bazată pe capre. Parodia zombie este distractivă (presupunând că obțineți referințele!) Și există o mulțime de surprize pe care le găsiți în timp ce explorați.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: