Download gMote - Descarca PC Telefon Android sau IOS

gMote
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Abilitează-ți mouse-ul

Ai simțit vreodată că ar trebui să obții mult mai mult de la mouse? gMote este un instrument unic care vă permite să deschideți programe și să le controlați cu gesturi de mouse.

A înregistra o mișcare sau o acțiune este extrem de simplu. Doar țineți apăsat tastele „Shift” și „Control” simultan și apoi înregistrați acțiunea pe care doriți să o efectuați. Ce vrei să faci gMote depinde în totalitate de tine. Puteți, de exemplu, instruiți-l să declanșeze un anumit program sau o aplicație, mai degrabă decât să fie nevoie să parcurgeți meniul Star sau să accesați comenzi rapide la desktop. În mod alternativ, poate deschide un anumit site web în browserul dvs., poate descărca un fișier sau chiar vă poate controla playerul media. Practic, orice poate face computerul dvs., gMote poate de asemenea. Programul este frumos prezentat cu o interfață simplă, dar elegantă și un excelent tutorial online. Lucrul enervant este însă înregistrarea acțiunilor pe care doriți să le efectueze. Este nevoie de destul de mult timp pentru a înțelege corect - veți avea mai mult de câteva falsuri încearcă să încercați să acționați o acțiune sau o execuție, de asemenea, este nevoie de unele obișnuiți să utilizați mouse-ul într-un mod alternativ. Cu toate acestea, economisește timp odată ce te-ai obișnuit și va crește productivitatea pe termen lung.

Simplu, elegant și extrem de ușor de utilizat, acesta este unul pentru cei care s-au săturat să miște mouse-ul și doresc să facă clic direct în operațiunile lor cele mai obișnuite.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: