Download Geometry Dash - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Geometry Dash
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Geometry Dash este o aventură cu defilare laterală cu un octan înalt, cu o coloană sonoră minunată. Distracțional și provocator genial acest joc popular este o epopee plină de culoare și dependență de a zbura în zbor și chiar a inversa gravitația. Ca parte a genului de jocuri bazat pe ritm, ritmul muzicii joacă un rol important în atingerea sfârșitului fiecărui nivel.

Joc intens

Utilizând un sistem de control cu o singură atingere, ghidați-vă caracterul personalizabil printr-un labirint de vârfuri și obstacole la viteze intense. Bataia muzicii vă ajută să vă faceți săriturile și să vă deplasați la perfecțiune, de-a lungul provocării înalte de a ajunge la sfârșitul nivelului. În Geometry Dash există opțiunea unui mod de practică, astfel încât este complet posibil să vă perfecționați abilitățile pentru a debloca o listă întreagă de realizări. Jocul permite, de asemenea, jucătorilor să își proiecteze și să își construiască propriile niveluri personalizate, care pot fi partajate și jucate de alți utilizatori.

Satisfacția culorii sunetului

Geometry Dash utilizează diverse coloane sonore interesante și grafică de înaltă calitate a culorilor vii. Provocarea intensă a reacțiilor de mare viteză necesare pentru a bate fiecare nivel duce la o satisfacție majoră atunci când ajungeți în sfârșit la 100% de finalizare a unei etape.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: