Download Geographic Calculator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Geographic Calculator
Categorie:
Programe Invatare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software extrem de avansat pentru a crea date geodezice precise

Geographic Calculator este o platformă software avansată care oferă date de localizare extrem de precise prin utilizarea algoritmilor de înaltă eficiență. Este adesea angajat de oameni de știință, cartografi și oricine este implicat în domeniul explorării energiei. Deoarece toate datele pot fi exportate în diferite tipuri de fișiere, această aplicație poate fi utilizată pentru a distribui informații către orice alte părți interesate (cum ar fi atunci când prezentați un proiect unei echipe de foraj). O versiune de încercare gratuită este disponibilă înainte de a fi necesară o descărcare plătită.

Instrumente principale și funcții

Calculatorul geografic are o serie de caracteristici unice. Unele câteva dintre acestea includ instrumente de grilă funciară, sondaje seismice și software de creare a geoidelor. Există, de asemenea, o secțiune utilă care va ghida utilizatorii prin diferite procese în cazul în care sunt novici. Toți parametrii geodezici se bazează pe XML, astfel încât distribuirea acestor date între două dispozitive diferite, în mod normal, nu va prezenta o problemă.

Alte optiuni

Calculatorul geografic acceptă în prezent sistemul de scriere de fișiere CTL Petrel. Un manager de proiect util ajută la creșterea gestionării conductelor, a colecției de date și a ratelor de lucru generale. Accesarea unor funcții și funcții specifice poate fi controlată, de asemenea, prin ajustarea setărilor administrative. Acest lucru este util atunci când utilizatorii speră să-și păstreze datele în siguranță împotriva ochilor înțepători sau există probleme de confidențialitate corporative.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: