Download Gens - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Gens
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 95 | Versiune: 2.14
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă ești nostalgic pentru zilele în care ai avut un Sega Megadrive, atunci îți va plăcea Gens, care emulează clasica consolă de jocuri.

Gens are o serie de funcții pentru a vă îmbunătăți experiența de joc, cum ar fi modul Window - pentru a juca pe un ecran mic pe desktop sau modul Fullscreen - pentru o experiență autentică Sega Megadrive. Emulatorul acceptă și Joysticks pentru a-ți face experiența de joc și mai realistă (dacă tot ai unul!). Există, de asemenea, suport pentru Netplay și suport pentru salvare / încărcare de stat, ceea ce înseamnă că puteți continua jocul într-o etapă ulterioară. Cu toate acestea, este posibil să descoperiți că nu poate citi unele CD-uri Sega Megadrive, deoarece nu este compatibil cu toate unitățile CD ROM. Dezvoltatorii sfătuiesc că dacă introduceți un joc Sega / Mega-Cd în unitate și boot și primiți ecranul de meniu cu piese, acest lucru înseamnă că Sega / Mega-Cd nu recunoaște cd-ul ca joc. În plus, dacă primiți un mesaj care vă spune că programul „Verifică CD-ul” continuu, este posibil ca CD-urile să fie murdare sau zgâriate. Cu toate acestea, nu vă faceți griji, deoarece puteți rula jocuri dintr-un fișier cu imagini CD în loc de CD, astfel încât toate nu se pierd.

Pentru oricine și-a iubit Sega Megadrive, aceasta este o modalitate excelentă de a trage înapoi anii și de a inspira viață nouă în colecția dvs. de joc prăfuit.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: