Download GelXP - Descarca PC Telefon Android sau IOS

GelXP
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dă-i lui XP un aspect neted și mai curat

Schimbarea aspectului XP este ceva al unei industrii de cabană, iar GelXP Desktop este un alt plus care oferă celui mai îndrăgit sistem de operare Microsoft un aspect nou relaxat.

În realitate, GelXP nu face diferențe uriașe în ceea ce privește modul de utilizare al XP, ci mai degrabă netezește unele dintre marginile sale mai dure. Există două variante de stil din care să alegeți - una în albastru și două în negru și, după cum tind să facă multe teme XP, reduce dimensiunea barei de activități, astfel încât să nu fie atât de mare și de tare ca în XP implicit.

Instalarea este foarte simplă - copiați conținutul fișierului ZIP în folderul C: WINDOWS Resources Themes și selectați GelXP ca temă implicită. Ar fi fost frumos să fi văzut ceva ceva mai radical din această temă - aspectul pe care ți-l oferă este foarte clar, deși nu mai mult decât tema Royale pentru XP. S-ar fi înscris mai mult dacă dezvoltatorii ar fi adăugat ceva care să îmbunătățească cu adevărat modul de utilizare a XP, mai degrabă decât aspectul.

Dacă te plictisești cu ușurință de desktopul tău XP, atunci GelXP poate aduce măcar un aspect nou pe desktop.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: