Download Garry's Mod - PropHunt (Hide'n'Seek) - Original - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Garry's Mod - PropHunt (Hide'n'Seek) - Original
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: (Gmod Prop Hunt)
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

„Prophunt” este un nume pe care jucătorii de multe jocuri diferite îl vor ști. De la Team Fortress 2 la Counter-Strike, majoritatea oricărui joc Source Engine acceptă un fel de mod de joc Prophunt. Dar acest titlu particular - „Garry’s Mod - PropHunt Hide’n’Seek - Original” în întregime - este prima instanță a jocului. Prezintă mai multe avantaje și dezavantaje față de alte moduri de a juca Prophunt, dar cel mai important, este gratuit dacă ai deja programul de bază, Garry’s Mod .

Vânător și vânat

În Prophunt, două echipe pătrund pe câmpul „bătăliei”. O echipă, echipa roșie, alege dintr-o serie de recuzite pentru a apărea ca. Apoi încearcă să se îmbine cu harta pe care joacă, în timp ce echipa albastră, înarmată până în dinți, încearcă să caute și să distrugă aceste recuzite inteligent deghizate. Există o gamă uriașă de recuzită și hărți pentru a merge cu ele, ceea ce este important, deoarece atât recuzită, cât și hărți sunt de obicei reunite din alte jocuri sursă: un semn de la Team Fortress 2 ar putea rămâne ca un deget mare într-o hartă din Counter-Strike : Ofensivă globală! Când se termină runda, fie prin supraviețuirea popilor sau prin distrugerea lor, echipele se schimbă și jocul începe din nou.

Există recuzite oriunde te duci

Garry's Mod - PropHunt Hide'n'Seek - Originalul este bazat pe Garry's Mod, așa cum sugerează și numele. Garry’s Mod, desigur, este un tip de nisip în care un jucător se poate mișca și se poate încurca cu active din orice joc sursă la care se poate gândi. Include o grămadă uriașă de instrumente pentru a crea situații neplăcute și creații frumoase deopotrivă, iar Prophunt este doar unul dintre numeroasele lucruri pe care le poți face. Deși Prophunt nu vă lasă să aruncați 30 de remorci, blocați împreună, în aer și detonați-le, însă vă permite să folosiți toate aceleași active ale motorului Source pe care le face Modul Garry. „Recuzele” pe care le transformă echipa roșie pot fi combinate din oricare dintre aceste jocuri, atâta timp cât serverul pe care îl ai este permis. Deoarece oricine își poate găzdui propriul server de mod Garry, iar serverele Prophunt sunt în mod normal la dispoziție, este mai ușor decât sună să rotunjești câțiva jucători și să încurci cu recuzite de la orice joc dorești. Prophunt este chiar compatibil cu multe alte extensii ale lui Garry , deși unele nu vor funcționa explicit.

În concluzie

Garry's Mod - PropHunt Hide'n'Seek - Original merită încercat dacă aveți deja Gar Gar's Mod, și poate merită să-l obțineți dacă nu o faceți. Jocul prezintă același fel de joc bazat pe echipă, oricine a jucat un joc sursă știe, cu o răsucire complicată, distractivă și mai puțin violentă. Deși jocul este oarecum dur în jurul marginilor, în modul în care este codat, este important să ne amintim că a fost făcut independent.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: