Download Gang Beasts - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Gang Beasts
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 0.4.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Gang Beasts este un joc ciudat și neplăcut, creat special pentru ca prietenii să se joace împreună. Jucătorii preiau rolul unuia dintr-o colecție de personaje drăguțe și pline de culoare, care trebuie să se ajute unul pe celălalt peste și în jurul unei serii de obstacole pentru a încerca să o facă printr-o lume largă și imaginativă.

Pregătește-te să te împiedici

Unul dintre lucrurile frumoase despre Bestiile Gang este faptul că până la opt persoane pot juca în același timp. jucătorii au șansa de a împinge, trage, apuca și pocni celelalte personaje în încercarea de a-i ajuta peste obstacole, deși fizica stângace a controalelor face acest lucru foarte dificil uneori.

Rock and Rock

Se pare că cantitatea de distracție pe care ești capabil să o faci atunci când joci Gang Beasts se referă direct la numărul de persoane care joacă jocul cu tine. Aceasta înseamnă că, în timp ce jocul este ideal pentru petreceri și alte tipuri de adunări sociale, unde puteți fi siguri că veți avea o mulțime de amici pentru a juca împreună cu dvs., acesta nu este un joc atât de grozav, când doar două sau trei persoane încearcă să facă ravagii. mai împreună.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: