Download G Maps - Descarca PC Telefon Android sau IOS

G Maps
Categorie:
Programe Geografie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Hărți și nu mult mai mult

G Maps oferă o experiență de mapare de bază pentru utilizatorii Windows 8 și Windows RT.

Dacă Bing Maps nu este pe placul dvs. și doriți hărți Google pe dispozitivul Windows 8 sau RT, G Maps vă va oferi asta, dar cu multe compromisuri . Deschiderea G Maps vă va afișa datele de bază ale hărții pe care le furnizează din Google Maps Puteți comuta între diferite vizualizări, precum satelit și topografie .

Veți observa că G Maps are capacitatea de a găsi indicații și pentru dvs. Din păcate, nu funcționează . Ori de câte ori am încerca să căutăm direcții, G Maps se va bloca constant, ceea ce face ca această caracteristică să fie inutilă. De asemenea, nu există informații despre trafic de niciun fel.

De asemenea, în mod vizibil lipsesc informațiile detaliate despre punctele de interes . Dacă atingeți sau faceți clic pe un punct de interes, veți obține informații de bază, dar nu este aproape la fel de bogat cu o experiență ca Google Maps în browser. G Maps este la fel de util ca o hartă de hârtie. Cel puțin harta hârtiei nu se prăbușește.

Cu atât de multe caracteristici lipsite și probleme de stabilitate, este imposibil să recomandați Hărți G pe hărțile Bing incluse.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: