Download Funny Photo Editor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Funny Photo Editor
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Distrează-te prezentând portrete neprețuite

Funny Photo Editor este doar una dintre numeroasele astfel de aplicații gratuite disponibile, dar cu siguranță are un pumn în ceea ce privește râsele pe care le poți avea. Capabil să lucreze cu orice tip de imagine, este conceput în principal pentru a realiza chipuri amuzante și portret jucăuș. Doriți să adăugați o coafură hilară sau mustață răutăcioasă? Această aplicație face jocul copilului.

Fete fantastice

Alături de autocolantele obișnuite pe care le puteți utiliza pentru a împodobi fotografiile dvs. - genul pe care v-ați aștepta de la o aplicație de editare foto - Funny Photo Editor are și o gamă de părți pentru a alege. Îți place să adaugi un nas supradimensionat sau să schimbi fruntea unuia dintre prietenii tăi? Este posibil, datorită caracteristicilor disponibile care pot fi rotite pentru a se potrivi unghiului imaginii, precum și redimensionate, astfel încât să creeze un amestec perfect cu fața reală. Există, de asemenea, o opțiune minunată de deformare care permite utilizatorilor să întindă și să strecoare imagini. Dacă doriți să adăugați text, atunci puteți alege o mulțime de culori și fonturi.

Faptele care se confruntă

Deși Funny Photo Editor este ușor de utilizat și oferă o mare funcționalitate, nu există nimic pe care nu îl puteți găsi deja în altă parte. Acestea fiind spuse, dacă doriți doar să vă distrați cu imaginile cu prietenii dvs., atunci această aplicație gratuită face cu adevărat tot ceea ce v-ați dori.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: