Download FTP Serv-U - Descarca PC Telefon Android sau IOS

FTP Serv-U
Categorie:
Programe FTP
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Unul dintre cele mai bune servere FTP de acolo

Dacă sunteți în căutarea unui server FTP extrem de profesionist, fără prostii, atunci nu puteți face mult mai bine decât FTP Serv-U.

În această ultimă versiune, dezvoltatorii au re-proiectat complet Serv-U FTP Server de la sol pentru a fi mai rapid, mai sigur și mai flexibil. În special pentru cei care caută un server FTP extrem de sigur, acesta este un produs solid, care vă va oferi liniște sufletească. Serv-U acceptă comunicații criptate (SSL) de 128 de biți de înaltă calitate, criptate folosind FTPS și HTTPS. Când utilizați FTPS sau HTTPS, transferurile de fișiere și sesiunile de administrare de la distanță sunt securizate, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate vedea, întrerupe sau accesa oricum transferurile pe care le puteți efectua. Cu toate acestea, aceasta este o caracteristică destul de standard pentru clienții FTP, dar ceea ce este grozav cu FTP Serv-U este că puteți restricționa complet accesul la întregul server de fișiere, domenii specifice sau chiar conturi de utilizator individuale cu reguli de acces IP puternice. Puteți chiar să specificați un nume de domeniu care să permită DNS-ului dinamic să acorde acces utilizatorilor de telefonie mobilă - excelent dacă aveți nevoie să vă administrați fișierele în mișcare de pe dispozitivul mobil.

Foarte sigur și bogat cu funcții, acesta este un server FTP pe care niciun administrator profesionist nu ar trebui să-l ignore.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: