Download Fresh HTML - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fresh HTML
Categorie:
Programe Diverse Internet
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un editor HTML pentru începători

Fresh HTML este un editor HTML gratuit pentru persoanele care nu au experiență anterioară în site-urile de codificare manuală.

Acum zece ani, crearea unui site web a fost un proces complicat. Cunoașterea HTML-ului, a JavaScript-ului și a altor limbi de design web a fost aproape întotdeauna necesară pentru a face orice funcționare online de la distanță. Nu mai este cazul, ceea ce este excelent pentru designerii web care nu vor avea timp să se învețe singuri cu privire la nuanțele de codare.

Proaspăt HTML elimină această problemă și vă permite să proiectați site-ul web pe care l-ați preconizat, chiar și fără a ști niciun proces. Panoul îngust al programului din dreapta are o varietate de opțiuni diferite pe care puteți face clic pentru a insera orice, dintr-o imagine într-un tabel HTML complicat. HTML proaspăt vă permite să definiți factori precum lățimea, înălțimea și locația pe pagina web.

Fereastra de mijloc a ferestrei HTML HTML vă oferă alternativă vizualizări între cum va arăta pagina și cum arată codul HTML real pe care l-ați introdus. Vizualizarea textului proaspăt HTML este, de asemenea, codată în culori, ceea ce face și mai ușor să vezi ce a fost inserat pentru a face pagina și unde apare, în ceea ce privește codarea reală. Acest lucru este excelent pentru producătorii de site-uri care doresc să se învețe un pic despre cum funcționează efectiv codificarea.

Din păcate, nu există nicio vizualizare dublă pentru previzualizarea paginii web și pagina codului HTML în Fresh HTML. Dacă doriți să priviți ambele ferestre, sunteți obligat să faceți clic pe filele pentru a le vedea. Pentru începătorii HTML complet, Fresh HTML necesită, de asemenea, puțin timp pentru a obține blocajul.

Procesorul HTML nu se apropie de editorii HTML profesioniști, dar pentru începători este un punct de intrare excelent în lumea creării de site-uri web .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: