Download FreeCell Collection Free for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

FreeCell Collection Free for Windows 10
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8 | Versiune: 1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Colecția FreeCell Free pentru Windows 10 reprezintă întoarcerea jocului clasic Solitaire cu o actualizare grafică modernă. Jocul de joc captivant rămâne în această aplicație gratuită aducând înapoi amintiri fericite ale chiuvetei de timp originale. Noile moduri și setări ale jocului au adus o nouă închiriere vieții jocului care a definit versiunile timpurii ale Windows.

E timpul să ne ocupăm din nou

În același timp, atât înșelător simplu, cât și consumator la nesfârșit, FreeCell Collection Free pentru Windows 10 se bazează în jurul unuia dintre primele jocuri single-player. Solitaire este un joc pe bază de cărți care te ocupă cu alinierea punților în cele mai mici mișcări posibile. Această versiune actualizată are noi animații și noi moduri de jocuri, cum ar fi jocul Baker și Eight Off, alături de vechile favorite, cum ar fi afișele câștigătoare ale jocului și urmărirea scorului. În timp ce adăugarea achizițiilor în aplicație este puțin ciudată pentru un joc atât de simplu, restul modificărilor sunt satisfăcătoare și nu distrag de la mecanica de bază.

Returnările clasice

Colecția FreeCell Free pentru Windows 10 este o mică aplicație distractivă care nu se îndepărtează prea departe de formula inițială. Dacă aveți amintiri fericite de a juca FreeCell sau Solitaire acum mulți ani, această versiune va zgâria cu siguranță mâncărimea.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: