Download Free Virtual Keyboard 2.7 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Virtual Keyboard 2.7
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Free Virtual Keyboard functioneaza pe orice UMPC Windows bazate pe un ecran tactil pasiv (PC Ultra-mobil, Tablet PC si Panel PC-uri). Daca va petreceti mult timp cu raspuns la e-mail sau notite pe computer mobil si pentru gasiti tastatura hardware incomode sau prea mica, o tastatura de software ecran poate fi imbunatatirea dorita. Aceasta tastatura are la indemana taste suficient de mari pentru a fi scrise cu varful degetelor.

Aveti posibilitatea sa modificati dimensiunea si transparenta tastaturii cu un singur clic in orice moment. In full-screen mode tastatura virtuala se redimensioneaza automat pentru a se potrivi cu latimea ecranului. Acest lucru înseamna ca functioneaza în ambele sensuri de orientare, peisaj si portret.

Functia autorepet (orice tasta apasata repetat scrie acelasi caracter continuu) este automata. Toate tastele relevante au autorepetare atunci cand apasati continuu.
Free Virtual Keyboard este o aplicatie complet portabil, ceea ce inseamna ca puteti sa-l puneti pe orice stick USB si a rula it direct de acolo. In acest fel, tastatura interactiva va fi mereu cu tine.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: