Download Free Spider Solitaire - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Spider Solitaire
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Spider Solitaire gratuit se bazează pe cel mai popular joc de cărți solo din lume. principalul avantaj al acestui joc este că jucătorilor le este economisit timpul și problemele de a trebui să se descurce singure pe cărți și trebuie pur și simplu să pună cărțile pe care doresc să le mute pentru a putea alerga și computerul va avea grijă restul, în timp ce jocul este disponibil pentru a fi redat atât pe un computer cât și pe tablete și smartphone-uri.

Omoară un pic de timp

Oricine a jucat vreodată jocul clasic de solitaire folosind cărți efective, nu ar trebui să aibă probleme să intre în Free Spider Solitaire. Grafica este lină și ascuțită și ajută la atragerea jucătorilor în joc imediat. De asemenea, este posibil să personalizați anumite caracteristici, cum ar fi schimbarea culorii fundalului și a punții sau a cărților, deși după acest lucru, este practic doar un joc solo de cărți care poate fi jucat de mai multe ori.

Tratând mâna perfectă

La fel ca majoritatea jocurilor de acest tip, se pune mai mult accent pe norocul remizei decât pe abilitatea reală, iar jocul poate fi destul de repetitiv. Cu toate acestea, Free Spider Solitaire este atât de captivant încât majoritatea tipurilor de jucători vor considera că este o modalitate bună de a trece timpul dintre întâlniri sau de pe naveta pentru a lucra, iar achizițiile din aplicații sunt departe de a fi necesare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: