Download Free Realms - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Realms
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
World of Warcraft este fara indoiala cel mai popular MMORPG in aceste zile, iar aceasta popularitate a contribuit la dezvoltarea mai multor jocuri de acest tip ce incearca sa obtina macar o bucata din aceasta popularitate.

Free Realms poate fi definit ca una dintre clonele WOW, dar cu unele diferente foarte importante: In primul rand este complet bazat pe web. In al doilea rand este gratuit si nu necesita plata unei taxe lunare, iar in al treilea rand are o grafica distractiva ce atrage in mod special tinerii, desi pot spune ca e potrivit pentru toate segmentele de varsta.

Odata ce va inregistrati ca jucator si creati propriul personaj, veti avea parte de un tutorial ce ar putea parea un pic plictisitor mai ales daca aveti deja o experienta in RPG-uri. Cu toate astea va sfatuiesc sa-l urmati.

Ca si in orice alt RPG, odata pornit la joc sunteti liber sa explorati teritoriul si sa vorbiti cu alti jucatori, sa acceptati misiuni si sa castigati bani pentru a va upgrada echipamentul cu noi arme, vraji si alte abilitati.

Am auzit multe despre Free Realms si am fost curios sa-l incerc, adevarul este ca nu m-a dezamagit deloc. Jocul este un original MMORPG care ruleaza direct din browser, are o grafica draguta si te poate face cu adevarat dependent de el.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
31/07/2012, 13:00
Vizitator
30/11/2011, 14:41