Download Free Desktop Clock - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Desktop Clock
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație gratuită ceas de calculator digital descărcabilă

Mulți utilizatori speră să își personalizeze calculatoarele și acest ceas de birou gratuit este o opțiune excelentă de care trebuie să țineți cont. Această aplicație este funcțională și extrem de interesantă, oferind numeroase piei, precum și funcții suplimentare. Este menit să înlocuiască ceasul standard încorporat în sistemul dvs. de operare, iar descărcarea va dura doar câteva momente. După terminarea instalării, ceasul va începe să funcționeze imediat.

Numeroase opțiuni personalizabile

Spre deosebire de un design standard, de ce să nu profitați de temele și skinurile pe care le oferă acest ceas de birou gratuit? De la lecturi stilizate la un apel cu adevărat retro, există cu siguranță un design aici pentru toată lumea. Vă rugăm să rețineți că acest ceas afișează și data alături de ora.

Mult mai mult decât un ceas standard

Deși acest ceas de birou gratuit este atrăgător și, în sine, există alte funcții incluse în descărcarea dvs. Veți primi un calendar complet personalizabil, în timp ce ceasul poate fi sincronizat cu diferite servere atomice din întreaga lume. Indiferent dacă doriți să adăugați un pic de personalitate computerului sau dacă aveți nevoie de această aplicație în scopuri de afaceri, nu veți fi dezamăgiți de ceea ce este în magazin.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: