Download Free Countdown Timer Portable - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Countdown Timer Portable
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Faceți numărătoarea inversă a oricărei sarcini imaginabile

Contorizatorul cu contorizare gratuit este un instrument mic, util, care vă permite să setați termene și sarcini de timp în conformitate cu programul dvs. de zi cu zi.

Există o mulțime de organizatori personali disponibili pentru descărcare în prezent, și chiar doar cronometre. Ceea ce diferențiază un contor de contorizare gratuit, portabil, este capacitatea sa de a reda un fișier MP3 ca sonerie. Dacă aveți un termen limită pentru o anumită sarcină, de exemplu, puteți reda o mușcătură de sunet MP3 exclusiv pentru momentul în care termenul respectiv urmează.

Lucrul frumos despre Free Countdown Timer Portable este faptul că puteți programa foarte ușor mai multe termene simultan, precum și să eliminați, adăugați sau modificați termenele existente în câteva clicuri simple. Fiecare termen este propria sa înregistrare în Free Countdown Timer Portable, care poate fi personalizat într-o varietate de moduri, inclusiv în modul în care este descris. În plus, puteți programa mușcături de sunet MP3 pentru a vă trezi computerul dacă l-ați suspendat. Puteți chiar să modificați volumul sunetului.

Un aspect frustrant al Free Countdown Timer Portable este pur și simplu că nu puteți întrerupe numărătoarea inversă după ce au fost pornite. Nu este foarte mare lucru dacă este o numărătoare inversă extinsă, care continuă ore sau zile. Dacă sunteți într-o criză de timp pentru a finaliza un proiect, totuși, nu vă așteptați să puteți opri Free Countdown Timer Portable pentru a merge să luați o gustare sau a alerga la baie.

Altfel, Free Countdown Timer Portable este un instrument util cu posibilitatea de a adăuga propriile fișiere MP3 ca alarme.

Free Countdown Timer Portable acceptă următoarele formate

MP3

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: