Download Free Countdown Timer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Countdown Timer
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Faceți numărătoarea inversă a oricărei sarcini imaginabile

Free Countdown Timer este un instrument util, mic, care vă permite să setați termene și sarcini de timp în funcție de programul dvs. de zi cu zi.

Există o mulțime de organizatori personali disponibili pentru descărcare, chiar și doar cronometre. Ceea ce diferențiază Free Countdown Timer este capacitatea sa de a reda un fișier MP3 ca sonerie. Dacă aveți un termen limită pentru o anumită sarcină, de exemplu, puteți reda o mușcătură de sunet MP3 exclusiv pentru momentul în care termenul respectiv urmează.

Lucrul frumos despre Free Countdown Timer este că puteți programa foarte ușor mai multe termene simultan, precum și să eliminați, adăugați sau modificați termenele existente în câteva clicuri simple. Fiecare termen este propria sa înregistrare în Free Countdown Timer, care poate fi personalizat într-o varietate de moduri diferite, inclusiv modul în care este descris. În plus, puteți programa mușcături de sunet MP3 pentru a vă trezi computerul dacă l-ați suspendat. Puteți chiar să modificați volumul sunetului.

Un aspect frustrant al Free Countdown Timer este pur și simplu că nu puteți întrerupe numărătoarea inversă după ce au fost pornite. Nu este foarte mare lucru dacă este o numărătoare inversă extinsă, care continuă ore sau zile. Dacă sunteți într-o criză de timp pentru a finaliza un proiect, totuși, nu vă așteptați să puteți opri Free Countdown Timer pentru a merge la o gustare sau a alerga la baie.

Timpul de contorizare gratuit este disponibil și într-o versiune portabilă, astfel încât utilizatorii ocupați să o poată lua cu ei din mers.

În afară de lipsa unui buton de pauză, Free Countdown Timer este un instrument util cu mare capacitate de a adăuga propriile fișiere MP3 ca alarme.

Free Countdown Timer acceptă următoarele formate

MP3

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: