Download Franz - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Franz
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație integrală pentru chat

Comunicarea a devenit din ce în ce mai dependentă de Internet în zilele noastre. Au mai rămas zilele de mailuri cu melc și telefoane de plată. Acum, este nevoie doar de un singur clic pe computer sau telefon și veți fi conectat la oricine din orice parte a lumii. Desigur, există sute de aplicații de chat și mesagerie care răspund acestei nevoi. Dacă ai o viață socială zbuciumată, nu este neobișnuit să ai două, trei sau chiar patru dintre aceste aplicații de mesagerie pe telefon. Franz este o aplicație de mesagerie care combină toate aceste alte aplicații într-o singură aplicație. Cu Franz, veți putea să vă mențineți contactele organizate și să vă conectați cu toată lumea și mai bine.

Instalare și interfață

Instalarea lui Franz este simplă. Doar obțineți fișierul instalator și rulați aplicația. Nu este nevoie de aplicații suplimentare pentru a rula această aplicație. După ce rulați aplicația, veți fi dus la ecranul de configurare al lui Franz. Pe acest ecran, utilizatorii pot alege platformele de mesagerie pe care le folosesc pentru a-l agrega la Franz. Franz acceptă o mulțime de platforme de mesagerie, inclusiv cele mai populare, precum Messenger, Skype, Slack, WeChat, WhatsApp și multe altele. Utilizatorii trebuie să se autentifice manual pentru fiecare aplicație de mesagerie.

Odată ce utilizatorul a ales platformele de mesagerie de care are nevoie, toate aplicațiile de mesagerie vor fi afișate pe un panou din stânga ferestrei. Acest panou și fereastra principală de chat conțin interfața lui Franz. Deoarece Franz adaptează interfața platformei de mesagerie pe care a ales-o utilizatorul, a păstrat propria sa interfață simplă pentru a nu se ciocni cu celelalte aplicații de chat.

Caracteristici și performanță

Principalele caracteristici ale lui Franz au fost discutate mai sus. La baza sa, este într-adevăr atât de simplu al unui program. Există câteva funcții suplimentare care îl fac o aplicație și mai bună. Pentru un singur lucru, puteți adăuga mai multe conturi pentru fiecare platformă de mesagerie. Notificările sunt afișate cu un număr roșu lângă pictograma de pe panoul din stânga, astfel încât utilizatorii să nu se confunde cu ce aplicație are o notificare.

Pentru utilizatorii care vor utiliza această aplicație pe mai multe dispozitive, Franz oferă și funcții de sincronizare . Cu toate acestea, trebuie să vă înscrieți cu propria aplicație a lui Franz pentru a putea folosi aceasta. Acestea fiind spuse, acest lucru previne necesitatea conectării manuale în fiecare platformă de mesagerie ori de câte ori schimbați dispozitivele.

O singură aplicație pentru a le conecta pe toate

Dacă te simți nevoit să schimbi în mod constant între diferite aplicații de mesagerie, Franz este un utilitar excelent care te va ajuta să le controlezi și să le organizezi. Folosind doar această aplicație, veți putea conecta toate diferitele aplicații de mesagerie de care aveți nevoie. Interfața este simplă, iar configurarea este simplă. Este cu siguranță un must have pentru oricine are un cerc social mare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: