Download Fox News - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fox News
Categorie:
Programe Meteo
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Feed-uri gratuite și oficiale de știri live pentru dispozitive mobile

Ținerea la curent cu toate noutățile este crucială în lumea noastră modernă. Din fericire, acest lucru nu a fost niciodată mai ușor prin utilizarea aplicației Fox News. Nu numai că veți putea vizualiza povești de ultimă oră, dar există o serie de caracteristici diferite, care pot fi accesate cu un simplu clic al unui buton. Poate cel mai important beneficiu al tuturor este că această aplicație este absolut gratuită.

Caracteristici primare și utilizare

Fox News are scopul de a aduce utilizatorilor săi povești critice și relevante imediat ce acestea sunt puse la dispoziția publicului. Datorită notificărilor și alertelor push, acum este posibil să vă mențineți informați chiar și în timp ce nu sunteți. De asemenea, aceste povești pot fi partajate platformelor de socializare comune, cum ar fi Twitter și Facebook, dacă doriți.

Un sistem ușor de utilizat

Toate informațiile cele mai importante sunt acum la îndemâna dvs. prin utilizarea aplicației Fox News. În afară de transmiterea fluxurilor live, aveți și alte opțiuni la dispoziție. Exemple de aici includ vizionarea de videoclipuri încorporate și salvarea de povești pentru a fi citite ulterior. Categorii precum politica de afaceri de divertisment și sănătatea sunt disponibile în câteva secunde. Această aplicație este disponibilă numai pentru dispozitive mobile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: