Download Foursquare for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Foursquare for Windows 10
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Rețeaua socială pentru descoperirea orașului tău

Foursquare pentru Windows 8 este o rețea de socializare care vă permite să partajați unde ați fost cu prietenii dvs. și să descoperiți locuri noi în apropiere.

Pentru a face acest lucru, Foursquare pentru Windows 8 folosește locația dvs., dar aveți și opțiunea de a introduce manual locația. Pe ecran vor apărea restaurante, hoteluri, mall-uri și alte unități situate în apropiere .

O rețea de socializare pentru a cunoaște oamenii și locurile

Foursquare pentru Windows 8 vă permite să urmăriți locurile pe care le-ați vizitat și prietenii dvs. și vă permite, de asemenea, să adăugați comentarii , să atașați imagini sau să setați o locație ca favorită.

Dar Foursquare pentru Windows 8 nu este doar pentru a găsi noi restaurante, baruri și magazine; vă spune, de asemenea , oamenii care au fost în acele locuri și în alte locații din apropiere. Când accesați un loc din Foursquare, veți vedea cine este acolo și puteți accesa profilurile lor, văzând unde au fost înainte și ce locuri recomandă.

Imaginea este totul

Un detaliu care diferențiază Foursquare pentru Windows 8 de versiunile mobile este relevanța specială a imaginilor , care conduce în crearea de mozaicuri ale persoanelor care au fost la un loc și a imaginilor locului pe care le-au încărcat.

Mozaicul de imagine al utilizatorului se schimbă la fiecare câteva secunde, afișând comentarii pentru sau împotriva premiselor pentru a vă face o idee despre cum este.

Foursquare peste tot

Cu Foursquare pentru Windows 8, această rețea socială pentru recomandarea locurilor ajunge practic la toate platformele. În timp ce această versiune se concentrează mai mult pe previzualizarea locurilor și pe vizionarea celor care au fost acolo , aceasta completează versiunile mobile, care sunt mai practice pentru check-in .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: