Download Four Horsemen - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Four Horsemen
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Four Horsemen este un joc distractiv de puzzle pentru calculatoarele desktop care rulează pe platforma Pokki.

Dacă vă place o provocare cu jocurile dvs. pe PC, Four Horsemen vă poate oferi. Nu doare că grafica și conceptul sunt destul de drăguțe, în ciuda temei apocaliptice care stă la baza.

După instalarea Pokki, puteți rula Four Horsemen în câteva secunde. Obiectul jocului este simplu - trebuie doar să aruncați bile colorate (numite „ciumă” în scopuri de joc!) Pe una dintre cele patru pătrate pentru a conecta bile de culori similare . După ce ați reușit să completați complet o cutie cu aceleași bile colorate, veți obține punctele dvs. și acea casetă se va reseta.

Totuși, stai cu ochii în partea de sus a ecranului. Fiecare minge cu care aruncați este cu una mai mică cu care trebuie să vă jucați. Câștigi mingi în plus completând o cutie în întregime cu o singură culoare ciumă și asta te va continua să treci la nivel și jocul devine mai greu.

Dacă sunteți confuz, există un tutorial util încorporat chiar în Patru Călăreți. Chiar și cu toate acestea, Patru Călăreți poate fi puțin confuz la început. Cu toate acestea, odată ce jocul începe să facă clic cu tine, acesta poate oferi distracție provocatoare pentru aproape cât timp vei continua să strângi bile.

Four Horsemen este un joc captivant odată ce înveți cum să-l joci, iar grafica drăguță, dar simplă, completează într-adevăr jocul.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: