Download FotoSlate Photo Print Studio 4.0.66 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

FotoSlate Photo Print Studio 4.0.66
Categorie:
Programe Printare
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: WinXP/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
FotoSlate 4 Photo Print Studio rezolva toate dintre necesitatile dumneavoastra de printare. Creati rapid si usor contact sheet-uri sau printuri la dimensiuni de poster. Salvati hartia foto si cerneala scumpa cu “Test Printer Paper Saver Wizards”. Distrati-va finalizand fotografia perfecta cu peste 100 rame tematice sau folosind totul din cele mai bune poze ale dumneavoastra pentru a crea cu usurinta calendare personlizate.

Reduceti dramatic timpul pe care il petreceti facand foi de lucru the time you spend making print and contact sheet projects. Transformati fotografiile in contact sheet-uri, printuri la dimensiuni de poster pentru partajare sau imagini 5 x 7 cat ai clipi. Puteti salva de asemenea timpul printarii modificand exact paginile specificatiilor dumneavoastra iar apoi salvandu-le pentru a le refolosi in repetate randuri.

Economisiti bani pe cerneala utilizand caracteristica “Test Printer” pentru a verifica cum este printura aliniata inainte de procesare. Economisiti bani pe hartia scumpa folosind inteligentul “Paper Saver Wizard” pentru a potrivi automat numarul maxim de imagini posiile pe o singura foaie. Nu este nevoie decat sa specificati cate printuri de diferite dimensiuni vreti si FotoSlate 4 va ofera instantaneu cea mai optima incadrare.

Imabunatatiti calitatea fotofrafiilor dumneavoastra de rezolutie slaba cu un simplu click, multumita tehnologiei de redimensionare a imaginilor digitale "Clear IQZ". Transformati fotografiile online de mica rezolutie (ca imaginile de 75 ppi) in printuri mai bune. Aveti la dispozitie reprezentari bogate si fidele ale culorilor, pornind de la camera la printura finala cu FotoSlate.

Puterea functionalitatii PDF comprima automat fisierele dumneavoastra pentru o depozitare mai usoara si fara erori. Un utilitar foarte bun semnat ACD Systems care impresioneaza prin prima de facilitati oferite.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: