Download Forza Street - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Forza Street
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 23.0.6
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Seria de curse populare ocupă lumea jocurilor gratuite pentru jocuri . Microsoft Studios a lansat recent Forza Street , rata F2P a celebrei francize de jocuri de curse Forza. Spre deosebire de seria exclusivă Xbox Forza Motorsport, Forza Street vă permite să intrați pe scena de curse a mașinii în dispozitivul computerului . Acum , fanii din seria Forza pot experimenta curse plină de acțiune oricând, oriunde.

Un joc re-brand

Aplicația poate avea numele Forza, dar în realitate este un rebranding al jocului lansat de Microsoft, Miami Street. Forza Street a luat nucleul jocului și i-a oferit o narațiune reînnoită, cu boot-up-uri mai rapide, animație nouă și piese auto îmbunătățite.

Pentru a vă îmbunătăți experiența de jocuri, Forza Street a adăugat limbi noi . Pe lângă limba engleză, puteți acum să schimbați limba aplicației la germană, spaniolă, franceză, italiană, portugheză, hindi, japoneză, coreeană, turcă, chineză, rusă și spaniolă (America Latină). Cu aceasta, puteți juca jocul în limba aleasă .

Jocul oferă, de asemenea, mai multe opțiuni de joc . Jucătorii pot participa la curse de un minut pentru a câștiga premii instantanee sau pot alerga printr-o poveste nesfârșită cu mai multe căi către victorie. Strada Forza oferă conținut nou în fiecare săptămână , astfel încât să puteți asuma evenimente proaspete, provocări și povești, de fiecare dată.

Strada Forza se mândrește, de asemenea, cu o listă considerabilă de mașini legendare, de la mașini clasice musculare la sporturi moderne și supercaruri retro. Cu toate acestea, în loc de metoda clasică Forza de modernizare a mașinii, puteți obține vehicule noi prin cutii de loot . În plus, jocul măsoară puterea unei mașini prin indicele de performanță. Cu cât este mai mare PI-ul mașinii, cu atât este mai ușor să câștigi cursa. Aceasta înseamnă că un Mustang poate bate o mașină de reglare japoneză într-o cursă, cu cât numărul, înscris pe card, este mai mare.

Mecanica de joc neortodoxă

Strada Forza poate proveni dintr-un joc popular de curse, însă mecanica sa este diferită de celelalte serii de curse care poartă numele. Mecanica jocului este foarte similară cu cea a popularului joc mobil, CSR Racing, în care jocul utilizează o schemă de control a unui buton. Trebuie doar să accelerați ținând bara de spațiu sau făcând clic pe mouse. După ce ați lovit un colț, nu trebuie decât să lăsați bara de spațiu sau mouse-ul, iar mașina va crea automat o tura.

Curbele sunt evidențiate pentru a vă ghida cu privire la momentul în care ar trebui să eliberați apăsarea mouse-ului sau a barei spațiale. Există o zonă de frână galbenă, o zonă roșie și apoi o altă zonă de accelerație galbenă. Scopul este de a frâna și de a accelera cât mai aproape de granița dintre zonele galbene și roșii pentru a obține un avantaj mai bun. Există, de asemenea, nitru pe care îl puteți atinge de fiecare dată pentru a îmbunătăți performanțele mașinii.

Dar, în timp ce jocul poate fi simplu, există foarte puține curse implicate în jocuri. Nu vă orientați și nu spargeți și nu vă deplasați în mod intenționat. Mai mult decât atât, are un cronometru energetic enervant, care vă limitează jocul la câteva curse și vă cere să așteptați pentru a vă umple bara de energie. Această lipsă a elementelor de curse și a contorului de energie poate face ca cursorii de tip arcade să găsească jocul plictisitor. Mai ales dacă îl comparați cu alte jocuri de curse, cum ar fi seria Asphalt și Street Racing 4x4, care oferă control și acțiune mai aprofundate.

Verdict

Strada Forza oferă un joc vizual frumos, cu noile sale imagini de filmare de cameră de acțiune precum animație și film . Este, de asemenea, foarte ușor de configurat și chiar vă permite să treceți la limba dorită. Cu toate acestea, dezavantajul major al jocului este că tinde să devină plictisitor după ceva timp . Cursele sunt destul de repetitive și fără direcție și în derivă, jucătorii ar putea pierde interesul pentru joc după ce au terminat cinci curse. Până la urmă, jocul nu va fi la curent cu numele său iconic Forza.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: