Download Forza Motorsport 6: Apex (Beta) - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Forza Motorsport 6: Apex (Beta)
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.3.12.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Forza Motorsport 6: Apex Beta este o adrenalină de înaltă performanță, curse de înaltă experiență, care nu este pentru cei slabi de inimă. Joacă-l gratuit pe Windows 10 astăzi și experimentează tot ceea ce are bine oferită franciza Forza! Aceasta este una dintre cele mai bune simulări de curse disponibile .

Conduceți în toată lumea

Forza Motorsport 6: Apex Beta este cea mai recentă dintr-o linie lungă de titluri Forza care s-au stabilit în prim-planul simulărilor de curse. Perfect ajustat pentru mașini de gamă de înaltă performanță pentru a oferi performanțe incredibile cu o grafică uimitoare . Alegeți dintr-un grajd de peste 60 de mașini preferate de fani pentru a alerga pe șase piese diferite de renume mondial . Stăpânește fiecare pistă în condiții optime, apoi ridică dificultățile schimbând mediul în timp de noapte sau vreme nefavorabilă. Alege cea mai bună mașină pentru pista și starea și testează-ți abilitățile de curse pe computer. După ce ați stăpânit tehnicile de curse, luați provocarea pe internet și întreceți împotriva jucătorilor umani. Diferite moduri de cursă vor oferi un plus de varietate; alegeți din turneele din vitrine și din lumina reflectoarelor și bucurați-vă de un mecanic de notare retras. Acesta este un joc pentru orice pasionat de mașini sau de curse care nu va dezamăgi!

Curse realiste

Atragerea reală a Forza Motorsport 6: Apex Beta este grafica uimitoare. Cabine complet realizate în fiecare mașină și trasee complet concepute, toate folosind tehnologia DirectX 12 pentru a oferi o experiență de curse în rezoluție viscerală 4k. Vedeți daunele rutiere pe care le suferă mașina dvs. după ce frecați o altă mașină sau s-a prăbușit în peisajul frumos. Urmăriți cum vremea se schimbă și ziua se transformă în noapte pe parcursul unei curse. Vizualizarea listei de mașini în galeria jocului este doar începutul experienței tale de joc și devine mai bună doar după ce începi să conduci prin fiecare din cele șase cursuri celebre din lume. Fugirea pe drum este o preocupare serioasă atunci când încercați să vedeți tot peisajul incredibil de redat ȘI să vă țineți ochii pe drum. Pregătește-te pentru un joc imersiv cu unele dintre cele mai bune imagini de curse pe care le vei găsi oriunde. Perioadă.

O experiență uimitoare

Dacă sunteți în căutarea unui joc de curse uimitor de curse pentru Windows 10, nu căutați mai departe de Forza Motorsport 6: Apex Beta. Selecția de mașini a fost pregătită pentru a include cele mai bune din jocurile anterioare, preferatele și varietatea, care sunt sigur că vor pasiona pasionații de mașini. Piesele incluse sunt de renume mondial, iar graficele au fost transformate la maxim. Când stai să joci acest joc Forza, vei sta la o experiență 4K complet redusă pe care nu o vei găsi gratuit nicăieri în altă parte. Această ediție Forza Motorsport este cea mai bună pe care o oferă gratuit.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: