Download Forza Motorsport 4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Forza Motorsport 4
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Forza 4 a fost lansat în 2011 și a oferit un rival puternic seriei Gran Turismo, lider în gen. Construind în același joc satisfăcător de curse și un mod de carieră complet nou, a patra intrare completă în lumea Forza a primit multe recenzii pozitive din partea site-urilor de jocuri și fani.

Familiare, dar rafinate

Forza 4 copiază o mare parte din alegerile de joc și design familiare din cea de-a treia tranșă a francizei, dar aduce totuși o serie de rafinamente care includ imagini îmbunătățite, un model nou de iluminat și modele de mașini mult îmbunătățite. De asemenea, sunetul audio este îmbunătățit, iar mașinile sună mai realiste decât înainte, la fel ca efectele atmosferice. Mai mult, jocul este completat de o listă mai mare de mărci și modele de mașini de recunoscut. Singurul dezavantaj semnificativ de a vorbi este că jocul este o atingere prea familiară uneori, ceea ce înseamnă că poate deveni repetitiv atunci când este jucat de lungă durată.

Gânduri finale

Dacă sunteți fan al seriei Forza și al jocurilor de curse în general, atunci veți găsi foarte multe lucruri despre combinația de returnare a elementelor populare de joc și noi atingeri ale acestei continuare. Cu toate acestea, dacă te plictisești cu ușurință, gameplay-ul ar putea obține repetitive rapid.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: