Download Forza Horizon 4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Forza Horizon 4
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Forza Horizon 4 este un joc video PC care vă pune pe scaunul șoferului în timp ce concurați într-o lume comună sincronizată a curselor de sporturi cu motor. Cu peste 450 de mașini autorizate diferite, nu există lipsă de călătorii. Deblocați elemente noi în timp ce jucați și chiar cumpărați proprietăți de pe toată harta. Și cu anotimpurile fixe pe servere, fiecare jucător va experimenta aceleași condiții de drum ca și pentru un teren de joc egal.

Și actualizați la un clasic

Pentru fanii seriei de jocuri Forza, Forza Horizon 4 marchează a unsprezecea tranșă și duce lucrurile la nivelul următor. Cu și mai multe mașini din care să alegeți și posibilitatea de a cumpăra proprietăți de pe hartă, personalizarea Forza Horizon 4 depășește iterațiile anterioare ale jocului. Setat în Marea Britanie, experimentați jocul dinamic, precum și anotimpurile schimbătoare ale noului său decor.

Noi obstacole

O nouă hartă înseamnă piese noi pe care să parcurgă, dar nu toate acestea se schimbă în Forza Horizon 4. Una dintre cele mai mari schimbări ale jocului este capacitatea de a juca în diferite condiții sezoniere; ceva care afectează toți jucătorii de pe server. Dar chiar și atunci când doriți să jucați offline, Forza Horizon 4 vă oferă o provocare care vă va ține agățat pentru multe curse viitoare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: