Download Forza Horizon 3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Forza Horizon 3
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10 | Versiune: Standard Edition
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Forza Horizon 3 intră în genul de curse ca un joc cu opțiuni de personalizare extreme . Curse prin toată Australia cu cel mai mare joc Forza încă!

Personalizează-ți propriul eveniment de curse

Forza Horizon 3 este cea mai nouă intrare în familia de curse Forza și continuă să fie fermecător pentru realism și excelență. Sunteți pus pe scaunul de conducere în timp ce planificați evenimentul Forza Horizon din Australia, proiectând cursele , provocările și multe altele. Cu o listă de mașini de 350 de mașini , există un instrument de curse pentru orice provocare pe care ți-o poți imagina. După ce ai creat evenimentul perfect, provoacă-ți prietenii să intre în lupta împotriva ta. Dacă te joci de unul singur, adaugă avatarul jocului prietenului tău la jocul tău, AI care a învățat de la prietenii tăi obiceiuri de conducere și performanță la abilitățile lor. Cu absolut orice personalizare, veți putea juca așa cum doriți .

Cel mai mare joc de curse din an

Forza Horizon 3 nu este doar un joc de curse, este un joc care permite utilizatorilor să-și creeze propria experiență de curse . Cu Ai avansat care vă permite să întreceți cu prietenii, chiar și atunci când nu sunt în preajmă, acest joc este avansat în toate felurile. 350 de mașini din care să alegi și toată Australia ca teren de joc, acesta este un joc de curse care se află deasupra restului.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: