Download Fontexpro - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fontexpro
Categorie:
Programe Fonturi
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Căutați și previzualizați fonturile instalate

Managerul standard de fonturi inclus în Windows nu este cu siguranță foarte confortabil de utilizat. De fapt, am putea spune că nu există un astfel de manager, deoarece singurul lucru pe care îl puteți face este să intrați în folderul Fonts și să deschideți fiecare fișier unul câte unul pentru a vedea cum arată.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui adevărat manager de fonturi, ar trebui să încercați Fontexpro. Acesta este cu adevărat un manager de fonturi care vă permite să treceți peste fonturile instalate în prezent în sistemul dvs. și, de asemenea, să verificați cum arată fie cu un set complet de caractere, fie cu un șir de text personalizat.

Acum, când lansați programul, este posibil să vedeți o fereastră neagră și nu există fonturi pe el. Acest lucru se datorează faptului că programul trebuie să „citească” conținutul folderului de fonturi înainte de a le afișa pe interfață, pur și simplu faceți clic pe Fișier> Răsfoiește folderul de fonturi Windows și veți vedea toate fonturile enumerate în program, pe lângă o previzualizare pe geamul drept.

Fontexpro nu include alte caracteristici sau utilități în afară de afișarea fonturilor. Mai mult, programul a fost un pic instabil în timpul testelor noastre: a fost nevoie de vârste pentru a afișa fontul selectat și uneori nu a afișat toate caracterele.

Deși Fontexpro este un instrument mai bun pentru a revizui fonturile decât cel prezentat în Windows, totuși are nevoie de îmbunătățire în stabilitate și design.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: