Download FontCreator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

FontCreator
Categorie:
Programe Fonturi
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sick of Times New Roman? Creați propriul font!

Sunt sigur că mai multe dintre tipurile arty dintre voi au crezut că doriți să încercați să creați propriile fonturi. Ei bine, cu FontCreator, acum poți!

Procesul FontCreator este de fapt destul de tehnic, deoarece teoretic fontul trebuie să fie compatibil cu o mulțime de elemente care nu sunt legate de font. Asta înseamnă că este mai mult să te gândești atunci când folosești FontCreator decât cât de drăguțe sunt curlicile tale! FontCreator oferă un scurt ghid de început, care ar trebui să vă învețe suficient de multe elemente de bază pentru a începe.

Procesul FontCreator este simplu, dar nu este simplu. Creați o nouă familie de fonturi, dându-i un nume personalizat, apoi modificați fiecare dintre personaje individual. Această modificare necesită mult timp și este detaliată și necesită un timp bun pentru a obține blocajul. În mod alternativ, puteți scana și încărca exemple de scriere de mână proprii. Deși nu am încercat acest lucru singur, mi-aș imagina că este o opțiune ușor mai ușoară, deoarece nu este nevoie de o modificare mică sau deloc.

Crearea fonturilor nu este un proces rapid și, odată ce ați folosit FontCreator pentru a proiecta un întreg alfabet, știrile pe care nu le puteți salva de fapt vin ca un șoc. Puteți testa fontul dvs., dar salvarea, instalarea și extragerea colecțiilor TrueType sunt în afara limitelor în versiunea de încercare. Între timp, FontCreator are o gamă considerabilă de opțiuni de configurare, multe dintre ele foarte tehnice. Ajutorul online și offline oferit de program este util, dar totuși, a trebuit să caut câteva dintre opțiunile dintr-un dicționar!

Obțineți un buz creativ creativ din crearea propriilor fonturi, iar FontCreator este un program foarte complet. Acestea fiind spuse, noutatea s-a eliminat după un timp, iar complexitatea sarcinii, combinată cu faptul că nu puteți salva creația dvs., a însemnat că am pierdut interesul destul de repede. Dacă sunteți într-adevăr interesat de crearea de fonturi, FontCreator ar oferi o practică valoroasă pentru designerii în devenire. Oferă un spațiu și o posibilitate largă de proiectare, ștergere și creare a conținutului inimilor tale și este suficient de avansat din punct de vedere tehnic încât este sigur să înveți newbies un lucru sau două.

FontCreator nu este probabil pentru utilizatorul ocazional, dar pentru cei interesați serios de a afla despre crearea de fonturi, este un pariu sigur.

Importați imagini bazate atât pe vector cât și pe raster Suport avansat pentru glisare și scădere Funcție de sortare alfanumerică pentru glife Lista actualizată a furnizorilor de fonturi Îmbunătățiri ale imaginilor de fundal Îmbunătățiri ale compozitelor complete (generează automat contururi pentru peste 2000 de glifi!)

Schimbări

Importați imagini bazate atât pe vector cât și pe raster Suport avansat pentru glisare și scădere Funcție de sortare alfanumerică pentru glife Lista actualizată a furnizorilor de fonturi Îmbunătățirea imaginilor de fundal Îmbunătățiri ale compozitelor complete (generează automat contururi pentru peste 2000 de glifi!)
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: