Download Focus Booster - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Focus Booster
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Faceți sarcini la timp

Focus Booster este o aplicație simplă care ajută la încurajarea gestionării timpului pentru toate sarcinile tale.

Bazat pe Tehnica Pomodoro, care împarte sarcinile în perioade de lucru cu intervale de 25 de minute (cunoscute și sub denumirea de "pomodoros"), Focus Booster este o aplicație super simplă și ușoară, care rulează pe Adobe Air. În esență este doar un cronometru personalizabil. Cu toate acestea, pentru cei mai mulți procrastinatori, acesta ar putea fi doar lovitura din spate, pentru a face aceste sarcini enervante numeroase.

Cronometrul Focus Booster este destul de simplu și elegant, pe o cronologie neagră cu o bară de progres verde care progresează treptat pe măsură ce trece timpul. În esență, este doar un cronometru, deși dezvoltatorul spune că este un mod mai vizual de a putea urmări timpul pe care îl petreci pentru sarcini specifice.

Faceți clic pe micul „i” din partea dreaptă a interfeței și puteți personaliza sesiunea Focus Booster și durata de pauză. Puteți, de asemenea, dezactiva sunetul de bifare dacă acest lucru vă conduce un pic mai bine. Cu toate acestea, pentru mulți utilizatori, bifarea îi va ajuta să le reamintească că sunt la ceas.

Focus Booster este un nud blând înfășurat într-o aplicație ușoară, care vă va ajuta să urmăriți sarcinile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: