Download Flow - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Flow
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Flow este un joc de puzzle simplu, dar captivant, bazat pe conectarea punctelor colorate împreună cu țevi.

Pentru a juca Flow, trebuie doar să țineți și să trageți o linie între două puncte de aceeași culoare pentru a le uni cu o țeavă. Cu toate acestea, nu aveți voie să se suprapună liniilor, de unde vine provocarea.

În Flow există două moduri de joc . Modul de joc gratuit conține o serie de niveluri (20 în versiunea de încercare și peste 150 în versiunea completă), unde trebuie să vă alăturați tuturor punctelor pentru a trece la nivelul următor.

Cel de-al doilea mod de joc din flux, încercare de timp , te provoacă să completezi cât mai multe niveluri într-un anumit termen. Puteți alege singur limita de timp și, de asemenea, selectați dimensiunea plăcii pentru a crește dificultatea.

În ceea ce privește dificultatea, am considerat că fluxul este prea ușor în modul de joc gratuit și ar trebui să poți parcurge toate nivelurile versiunii de încercare în doar câteva minute.

Ne-a plăcut designul minimalist al jocului Flow, deși ar fi frumos dacă în prezentare s-ar injecta puțin mai multă emoție, sub forma unei coloane sonore.

Flow este un joc de puzzle captivant și elegant, deși este un pic prea ușor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: