Download Flipkart - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Flipkart
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O piață imensă online ... disponibilă în prezent doar în India

Conceput pentru cumpărături pe piața indiană, Flipkart este o aplicație cu aspect frumos, care vă permite să partajați și să discutați posibile achiziții cu prietenii . Încărcați câteva mici interfețe, se pare că este foarte bun, totuși este cam tot ce pot spune, pentru că - nefiind în India - este la fel de util pentru mine ca o vânzare la un tabac.

Și, în caz că vă întrebați, nu fumez.

Aspect curat, interfață tactilă frumoasă

Flipkart funcționează ca orice altă aplicație de piață. Puteți derula cu ușurință în sus și în jos paginile sale cu swipe, și se mișcă fără probleme. Produsele sunt listate pe categorii și pot fi căutate cu ușurință, fie cu câteva apăsări, fie completând câmpul de căutare.

Listările sunt clar prezentate, cu imagini și prețuri afișate. Apăsând pe oricare dintre acestea vă duceți la pagina produsului, unde pot fi descoperite informații suplimentare. Aceasta include locația vânzătorilor, opțiunile de expediere și posibilitatea de a verifica dacă livrează în zona dvs.

Sugestie: nu sunt sfidătoare dacă sunt în afara Indiei.

De asemenea, fiți avertizat, dacă lăsați ceva în coș și aveți notificări apăsate, așteptați-vă alerte regulate.

Nu toate navigația lină

Poate cel mai interesant lucru despre Flipkart sunt cârligele sale sociale. Orice articole pe care te gândești să le cumperi pot fi împărtășite prietenilor tăi pentru a obține părerea lor. Evident, trebuie să fie la dispoziție pentru a folosi acest lucru în mod corespunzător, deși nu sunt convins că nu va trimite SMS-urile dvs. pentru a-și construi audiența.

Din nou, cum nu sunt în India, acest lucru a fost greu de verificat, dar pare un plus frumos la experiența obișnuită de cumpărături.

Singura reclamație reală cu aplicația vine de la câteva mici probleme de utilizare. Adăugarea termenilor la funcția de căutare este fiddly, solicitând în mod regulat să șterg ceea ce există și să încep mai degrabă decât să perfecționez căutarea. De asemenea, merită menționat faptul că, ocazional, formatarea pe produse împing informațiile de pe ecran într-un mod care nu i-ar permite să fie defilat.

Pare bine

Dacă locuiți în India și faceți deja cumpărături cu Flipkart, această aplicație pare excelentă. În plus, cârligele sociale par bune pentru cumpărăturile digitale cu prietenii.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: