Download Flickr Wallpaper Rotator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Flickr Wallpaper Rotator
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Păstrați-vă desktop-ul interesant cu Flickr

Flickr Wallpaper Rotator este un rotator pentru tapet pentru Windows care își ia feed-ul de fundal de la Flickr.

Cu acest schimbător de tapet Flickr, nu te vei plictisi niciodată de desktop. Când instalați Flickr Wallpaper Rotator, deschideți opțiunile. Aici veți putea modifica două valori principale - cât de des se schimbă imaginea de fundal (în minute, ore sau chiar săptămâni) și de unde aplicația va lua imaginile.

Această opțiune este ceea ce face Flickr Wallpaper Rotator cu adevărat interesant. Puteți configura acest lucru pentru a afișa imagini din preferatele dvs. Flickr sau pur și simplu fotografii interesante care au fost încărcate recent . În sfârșit, îl puteți configura, de asemenea, pentru a căuta pe baza etichetelor - cât mai multe dintre ele doriți. Dacă acest lucru nu a fost suficient, puteți adăuga, de asemenea, o selecție de utilizatori din care să alegeți și să filtrați imaginile de fundal care apar de postate nou, cele mai interesante, cele mai recent luate și multe altele.

Flickr Wallpaper Rotator vă va păstra interesant desktopul. Există întotdeauna riscul să nu-ți placă un fundal dat, dar îl poți schimba cu ușurință făcând clic pe pictograma barei de activități și, oricum, dacă configurezi selecția fotografiei Flickr Wallpaper Rotator, poți evita în mare măsură riscul de a obține fotografii dud. .

Flickr Wallpaper Rotator este un mod ușor și flexibil de a obține imagini de fundal minunate de la Flickr.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: