Download Flickr Downloadr - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Flickr Downloadr
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați automat sute de imagini de la Flickr

Te-ai plictisit de imaginea de fundal actuală pe desktop? Ai nevoie de fotografii pentru blogul tău sau pentru o lucrare de clasă? Cu Flickr Downloadr puteți reînnoi toată biblioteca de imagini în câteva minute.

Flickr Downloadr vă permite să căutați serviciul popular de găzduire foto folosind diferite criterii (șiruri de căutare, etichete, nume de utilizator sau grup) și să le descărcați automat pe hard disk.

Programul nu necesită instalare și este simplu de utilizat. Selectați criteriile de căutare, previzualizați imaginile găsite și atingeți „Descărcați” pentru a începe să funcționeze. De asemenea, puteți filtra imaginile după drepturi de autor, pentru a vă asigura că utilizați doar cele care sunt disponibile pentru republicare.

Singurul dezavantaj pentru Flickr Downloadr este că nu vă permite să selectați fotografiile pe care doriți să le descărcați din rezultatele căutării dvs. fie le descărcați pe toate, fie nu primiți niciuna. Așadar, mai bine vă perfecționați parametrii de căutare dacă nu doriți să descărcați imagini zillion.

Flickr Downloadr este un instrument ușor de utilizat, care vă permite să descărcați automat imagini din Flickr.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: