Download Flickr Downloader - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Flickr Downloader
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați fotografii de la Flickr și creați diapozitive Flash

Flickr Downloader nu este primul instrument creat special pentru a descărca fotografii de la Flickr, dar include câteva caracteristici interesante care îl merită menționat.

Cu Flickr Dowloader puteți efectua căutări pe Flickr pe baza unui nume de utilizator, adresă de e-mail, etichete sau grupuri. Nici nu trebuie să aveți un cont Flickr sau să permiteți programului să îl acceseze. Introduceți doar cuvintele cheie necesare pentru a găsi imaginile pe care le căutați - sau doar numele de utilizator, dacă îl cunoașteți. Totuși, asigurați-vă că este corect scris, deoarece altfel programul nu va funcționa.

Flickr Downloader va arăta apoi toate fotografiile care se potrivesc cu cuvintele dvs. cheie sau stocate în acel cont dat. Aveți răbdare, pentru că, dacă există multe fotografii, programul va dura puțin pentru a le afișa. Veți putea selecta fotografii una câte una sau doar setul complet și o puteți descărca imediat pe computer. Din nou, dacă există imagini care urmează să fie descărcate, acest proces poate fi puțin lung.

Pe lângă descărcarea de imagini, Flick Downloader vă permite, de asemenea, să creați diapozitive flash simple și eficiente cu imaginile pe care tocmai le-ați obținut. Nu necesită cunoștințe de codare sau design - doar câteva clicuri printr-o interfață asemănătoare cu vrăjitorul - și se dovedește a fi o modalitate excelentă de a împărtăși fotografii pe site-ul dvs. web. Mai mult, îi puteți folosi și ca screensavere personalizate pentru computer.

Flickr Downloader nu numai că descarcă fotografii de la Flickr într-un mod rapid, la îndemână, dar vă permite să creați diapozitive Flash și screensavere personale cu ele foarte ușor.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: