Download Five Nights at Freddy's 4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Five Nights at Freddy's 4
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista | Versiune: FNaF The Final Chapter
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Five Nights at Freddy's 4 este ultima și cea mai înfricoșătoare parte a acestei povești pline de teroare. De data aceasta oribilul Freddy Fazbear, Chica, Bonnie, Foxy și alții au invadat casa ta. Joci ca un copil care are doar o lanternă pentru a lupta împotriva monștrilor care pândesc în întuneric. Poți supraviețui până dimineața?

Fright Night

Pentru cei neinițiați, Five Nights at Freddy's este o serie de jocuri horror pline de salturi, punct și clic . Trebuie să supraviețuiți nopți singure în întuneric. Singur, adică, cu excepția unui echipaj de teroare ucigașe care să te scoată ... Este genul de joc pe care oricine îl poate ridica și juca, ceea ce îl face o modalitate incredibil de accesibilă de a te speria fără voie.

Five Nights at Freddy's 4 joacă într-un mod similar cu jocurile anterioare, dar există schimbări. Nu mai există camere de monitorizat, nici o pizza și nici porți de securitate de gestionat. Deci ce a mai rămas? Jucând ca acest copil fără nume care încearcă să supraviețuiască în dormitorul lor, trebuie să te asiguri că niciun monstru nu ajunge la tine monitorizând cele două uși , dulapul și patul .

Sunetul este probabil cea mai esențială parte a Five Nights at Freddy's 4. Trebuie să ascultați cu atenție respirația și mișcarea, închiderea ușilor și folosirea lanternei cu atenție. Spre deosebire de jocurile anterioare, în care camerele de securitate te-au distanțat un pic de terorile din întuneric, în acest capitol sunt atât de aproape încât poți aproape să simți respirația. Asta îl face cel mai înfricoșător FNaF de până acum .

Mai scump ca niciodată

Povestea este setată în 1987 , iar băiatul pe care îl joci în timp ce încearcă să supraviețuiască celor cinci nopți care duc până la ziua lui de naștere, care desigur va fi sărbătorită la Freddy Fazbear's Pizza ! Probabil că veți supraviețui primelor două nopți în camera dvs. destul de ușor, deoarece jocul vă permite să învățați cum să gestionați monștrii în întuneric și cum să jucați.

În noaptea a treia, Five Nights at Freddy's 4 este o experiență tensionată, îngrozitoare, iar dificultatea este mult mai mare. Dacă îți place groaza, Five Nights at Freddy’s 4 își îndeplinește promisiunea de sperieturi de sărituri și de tensiune delicioasă care mușcă unghiile.

Una dintre criticile aduse seriei în general este utilizarea repetată a unor sperieturi similare. În acest al patrulea capitol, dezvoltatorul Scott Cawthon a extins varietatea de sperii oferite, astfel încât fiecare monstru din joc te va îngrozi într-un mod unic și oribil . Deși este mai înfricoșător ca niciodată, este păcat că toate cele cinci nopți sunt doar petrecute în dormitorul tău. Puțin mai mult soi ar fi fost binevenit - există mai mult într-o casă decât dormitorul tău, până la urmă ...

Este cu adevărat sfârșitul?

Acesta este descris ca „ultimul capitol al celor cinci nopți la povestea originală a lui Freddy”, care este un mod subtil de a spune că probabil nu este sfârșitul seriei în general. Dar, probabil, dezvoltatorul va căuta noi povești pe care să le spună în viitor, deși m-ar fi surprins dacă următorul său joc nu are rost și face clic pe groază. Așadar, nu vă faceți griji dacă doriți mai multe frisoane precum Five Nights at Freddy's 4.

În concluzie, Five Nights at Freddy's 4 este cel mai înfricoșător al seriei de până acum , și cel mai șlefuit, datorită animației îmbunătățite pe tot parcursul. Jocul șterge câteva dintre misterele din ratele anterioare, dar creează și câteva noi . Este un alt indiciu pe care nu l-am văzut cu adevărat sfârșitul lui Freddy și al co?

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: