Download Five Nights at Freddy's 3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Five Nights at Freddy's 3
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Five Nights at Freddy's 3 este un joc de groază pentru supraviețuire în care lucrezi ca un paznic de noapte într-o atracție din cadrul unui târg plin de vrăji și sperii. În timpul celor cinci nopți de supraveghere, ceva rău va veni pentru tine. Trebuie să protejați terenul de târg cu ajutorul camerelor de securitate și a mecanismelor de apărare. Până acum sună destul de familiar, nu? . Apoi pregătește-te să descoperi cât de greșit ești în cel mai înfiorător mod posibil.

Ce? O singură amenințare?

Five Nights at Freddy's 3 are loc la 30 de ani de la închiderea Pizzeria lui Freddy Fazbear . Tot ceea ce s-a întâmplat în Five Nights originale la Freddy's și continuarea a devenit acum chestii de legendă, dar încă știți exact ce s-a întâmplat acolo.

Problema este că proprietarii Fazbear's Fright: The Horror Attraction, o atracție în stil House of Horrors, au înscris un animatronic pentru a ajuta la crearea unei experiențe autentice pentru clienții lor. Dar acest animatronic este doar un pic prea realist.

Și ghicește cine ajunge să stea să privească toate acestea.

Five Nights at Freddy’s 3 încearcă să se distingă de versiunile anterioare, nefiind o continuare directă a Five Nights at Freddy’s 2. Ca veghetor de noapte al acestei atracții de la târg, nu te confrunți decât cu un anamatronic înfricoșător . Dar dacă credeți că asta înseamnă că jocul va fi ușor, vă înșelați foarte mult. Restul personajelor terifiante din versiunile anterioare revin ca halucinații care să te sperie și să te distragă, ceea ce înseamnă că de multe ori nu ești gata când apare adevărata amenințare.

Sistemele dvs. de apărare s-au schimbat și ele . După cum probabil știți deja, treaba dvs. este să supraviețuiți în timp ce urmăriți posibile amenințări pe camerele de securitate. Dacă vedeți că creaturile înfiorătoare se apropie, trebuie să folosiți toate instrumentele de care dispuneți pentru a opri răul să intre.

De data aceasta, cele două sisteme de apărare nu sunt la fel de intuitive ca în versiunile anterioare, ceea ce înseamnă că trebuie să fii permanent în gardă pentru ceea ce se întâmplă. Prima armă pe care o ai la dispoziție este zgomotul: poți distrage amenințarea jucând sunete înfiorătoare din alte camere (cum ar fi râsul unui copil). Al doilea mod în care poți opri animatronicul în piesele sale este închiderea arborelor de ventilație care blochează calea creaturii către camera ta. Prin încălcarea regulilor pe care le cunoșteai deja din precedentele două jocuri din serie, Five Nights at Freddy's 3 te pune în gardă chiar din prima noapte.

Vigilență constantă

Setarea este mai sumbră ca niciodată în Five Nights at Freddy's 3. Întregul mediu te pune pe margine, făcându-te să crezi că ceva va sari la tine în orice moment. Cel mai înfricoșător element vizual este fereastra mare care se uită în biroul tău care te face să te simți foarte expus. Dar fii pregătit pentru alte sperii grafice, ca atunci când animatronicul te privește pe scurt înainte de a dispărea.

Controalele s-au schimbat cu greu în Five Nights la Freddy's 3. Majoritatea acțiunilor sunt efectuate selectând elementul cu care doriți să interacționați (de exemplu, camere) de pe panoul dvs. de control. În plus, deoarece există mecanici noi de învățat, cum ar fi controlul aerisirilor, există instrucțiuni pe ecran care să vă ajute.

Transpirații reci, sperii și blestematul birou

Five Nights at Freddy 3’s este cel mai înfricoșător episod al trilogiei, în ciuda faptului că are o singură amenințare. Halucinațiile tale (sau sunt fantome?) Te vor face să sari de pe scaun, în timp ce ceea ce se întâmplă în jurul tău te va face să verifici în mod regulat sistemul de supraveghere, în încercarea de a detecta potențialele înfrângeri ... adică până când auziți ceva care se târâie prin conducte, care este atunci când veți urla ca și când nu ați urlat niciodată .

PS: Te-ai gândit vreodată la o schimbare în carieră? Poate că a fi agent de securitate nu este pentru tine.

Un sfat : Five Nights at Freddy's 3 este un joc complicat. Am pregătit câteva sfaturi care să vă ajute dacă aveți probleme.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: