Download Five Nights at Freddy's 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Five Nights at Freddy's 2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă nu ai murit de un atac de cord jucând Five Nights la Freddy's, atunci pregătește-te pentru urmărirea oribilă, care te duce înapoi la cea mai scumpă articulație de pizza din lume pentru un alt stint de veghe de noapte. Dacă ați crezut că spaimele de sărituri din primul joc sunt rele, așteptați până când jucați Five Nights la Freddy's 2.

Înapoi la job

Fără a da prea mult, premisa de bază a Five Nights at Freddy's 2 este aceea că restaurantul de bântuite pizza de la primul joc s-a redeschis după ce a fost supus unei recondiționări. Pe lângă faptul că a obținut o lingură de vopsea, Freddy’s a achiziționat o mulțime de noi personaje animatronic pentru a se alătura lui Freddy ursul și bandei sale vechi de la primul joc, care au fost ele însele.

Freddy este Freddy's, lucrurile devin acre, iar presupusul drăguț și drăguț găzduiește din nou o defecțiune , oferindu-le o preferință pentru creierul uman față de pizza.
n

La fel ca în primul joc, Five Nights at Freddy's 2 vă vede că vă veți asuma rolul de agent de pază la restaurant, de-a lungul unei săptămâni. Există șapte schimburi pe care să le parcurgi în jocul complet (inclusiv o schimbare de zi, pentru prima oară), dar în demo se poate juca doar o slabă noapte.

Sunteți staționat într-o cameră de control la fel ca versiunea anterioară. Trebuie să folosiți camerele de securitate pentru a urmări creaturile animatronic și pentru a vă asigura că nu vin în biroul dvs. și să vă salvați până la moarte. De data aceasta nu există uși care să le țină afară, ceea ce la început este dezacordant.

În schimb, sunteți echipat cu o mască de urs Freddy Fazbear pe care trebuie să o bateți rapid și să o puneți atunci când una dintre creaturi se apropie. Acest lucru îi va opri să te atace pentru că vor crede că ești unul dintre ei. De asemenea, aveți o lanternă care vă permite să priviți pe hol pentru a vedea ce ar putea veni.

Noaptea înspăimântătoare

Cu un număr de 11 caractere pentru a ține filele și fără confortul de a avea un birou sigilabil, te simți mult mai vulnerabil în Five Nights at Freddy's 2. Flicking-ul prin camerele CCTV este suficient de simplu, dar va trebui să fii rapid la tragere cu masca dacă vrei să supraviețuiești. Din această cauză, jocul este mult mai greu decât primele Five Nights at Freddy's și chiar ai nevoie de inteligența ta despre tine dacă vrei să eviți speriile de sărituri - ceea ce, întâmplător, te va face să urli mai tare decât oricând.

Pe lângă noile personaje și mecanicul de mască, Five Nights at Freddy's 2 adaugă o nouă caracteristică în care puteți personaliza 10 dintre personajele animatronic , permițându-vă să modificați nivelurile de dificultate ale acestora. Creșterea maximă a acestora pentru fiecare nu vă oferă, în esență, nicio șansă de a vă finaliza schimbarea cu fața încă lipită de cap.

Nevoi de urs

Grafic, Five Nights at Freddy's 2 nu s-a îmbunătățit la primul joc, iar stilul este același. Grafica 3D nu este foarte sofisticată, iar animația este practic inexistentă, dar lucrul bun este că nu contează cu adevărat. De fapt, într-un fel se adaugă farmecului răcoritor al jocului.

Unul dintre lucrurile care au făcut ca primul joc să fie atât de îngrozitor de terifiant au fost efectele sonore , și din fericire Five Nights at Freddy's 2 excelează și în această zonă. De la sunetele bizare care se agită până la șuierul interferenței camerei, totul este conceput pentru a vă pune pe margine - și se întâmplă. Locul meu slab special a fost muzica jack-in-the-box, care pare să cânte pentru o eternitate, construindu-se în ritm și suspans cu fiecare buclă.

Joacă-l dacă îndrăznești

Deși la suprafață nu seamănă foarte mult cu un upgrade față de prima versiune, gameplay-ul este semnificativ diferit, pentru ca Five Nights at Freddy's 2 să merite jucat. Fiți avertizați, însă, este mult mai greu decât predecesorul său, iar speria de sărituri vă va face să plângeți pe podea ca un copil mic.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: