Download Five Nights at Freddy's - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Five Nights at Freddy's
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows XP | Versiune: Demo 1.13
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un cuvânt de sfat: nu primiți niciodată un loc de muncă ca pazitor de noapte. Dacă trebuie, atunci asigurați-vă că nu este o articulație fast-food care adăpostește un grup de animale animatronic dezafectate . După cum dovedește Five Nights at Freddy's, este o alegere în carieră care va înspăimânta luminile vii din tine.

Picnic de ursuleț - pe carne

Premisa de Five Nights at Freddy's este că iei un loc de muncă temporar ca gardian de securitate neașteptat la un lanț de restaurante de pizza și trebuie să treci prin schimbul de noapte fără să-ți iei fața mâncată .

În mod normal, acest lucru nu ar fi prea dificil, dar Pizzele lui Freddy Fazbear nu este un restaurant obișnuit. Este acasă la o trupă animatronic de creaturi blană, care transformă răul la ora de închidere și le place să se plimbe în jurul căutând să mănânce creierul oamenilor înainte de a-i forța în costum. Este departe de Ronald McDonald și Hamburglar, care este sigur.
n

Când începeți jocul, veți primi foarte puține informații sau instrucțiuni, altele decât un mesaj înregistrat bântuitor de la un fost angajat al lui Freddy despre pericolele postului.

Stai în biroul tău monitorizând 11 camere de securitate care sunt instruite în diverse părți ale restaurantului. Trebuie să fiți atenți la semnele de mișcare de la oricare dintre cele patru personaje animatronice care aparent sunt dezactivate la început. Dacă observați unul dintre criticii înfricoșători care se mișcă în legătură cu acest lucru, poate doriți să aprindeți una dintre luminile de birou pentru a verifica dacă sunt pe cale să îți scoată ochii. Dacă unul se află la ușă, apoi apăsați butonul pentru a-l închide cât mai repede.

Verificarea camerelor, aprinderea luminilor și închiderea ușilor toate scurge puterea electrică , din care aveți doar o cantitate finită. Începeți noaptea la 12:00 și trebuie să ajungeți până la 6:00, fără a scăpa puterea peste zero la sută - sau a permite una dintre creaturi costumate în birou. Fiecare noapte durează aproximativ 8 până la nouă minute în timp real.

Prima noapte de Five Nights at Freddy's pare destul de ușoară și nu veți observa o mulțime de mișcare din partea personajelor - deși atunci când faceți acest lucru este foarte înfiorător de privit. Pe măsură ce îți lucrezi prin nopți, Chica the Pui , Bonnie the Bunny , Foxy the Pirate Fox și enigmaticul Freddy Fazbear vor deveni tot mai activi. Pentru unii dintre personaje, veți putea elabora modele și reguli pentru modul în care vor acționa. Cu toate acestea, Freddy - care este depozitat în spatele unei perdele departe de restul - este o lege pentru el însuși și pare a fi imposibil să prezice ce va face.

Nu vă speriați de întuneric

Trucul de a reuși în Five Nights in Freddy’s este să nu continui să pornești luminile și camerele de luat vederi și ușile trântitoare închise de frică. O mulțime de timp va trebui doar să stai strâns pentru a economisi puterea, ceea ce se adaugă la factorul de teamă, deoarece te simți vulnerabil la atac.

Comenzile sunt foarte simple . Puteți privi spre stânga sau spre dreapta de pe scaun, făcând clic pe oricare parte a ecranului și puteți activa luminile și ușile holului folosind comutatoarele corespunzătoare. Camerele CCTV pot fi accesate făcând clic pe butonul mare din partea de jos a ecranului.

Pregătiți-vă să sari

Graficele din Five Nights at Freddy's sunt ieșite din comun, dar elegante. Jocul combină prezentarea pixelată în formă de DOS cu modelarea înfricoșătoare a celor patru personaje. Speriile de salt sunt implementate excelent. Modul în care vei ști că un personaj l-a făcut să ajungă în birou este atunci când acestea apar brusc pe ecran însoțite de un strigăt strident - îți zboară câțiva centimetri de pe scaun.

Efectele sonore din Five Nights la Freddy ajută la intensificarea jocului. De la șuierul și crăpăturile de pe camere, până la clipul neplăcut al pașilor, totul despre zgomotele jocului este conceput pentru a îngrozi.

Cinci nopți de iad

Five Nights at Freddy's este unul dintre cele mai înspăimântătoare jocuri pe care le-am jucat până târziu, și dacă ești suficient de curajos pentru a încerca jocul, ești într-un tratament tensionat, de burtă. Acestea fiind spuse, dacă îți place ca jocurile tale de groază să aibă o mulțime de acțiuni, cel mai bine încerci ceva ca Dead Space sau Left 4 Dead, unde poți lupta în realitate!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: