Download Fishing Planet - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fishing Planet
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Joc gratuit pentru pescari

Fishing Planet este un joc de pescuit foarte realist, care pune într-adevăr jucătorii în centrul acțiunii. Jocul este conceput pentru jucători singuri, astfel încât să poată experimenta fiorul pescuitului și să-și perfecționeze abilitățile chiar și atunci când sunt pe uscat și există o mulțime de elemente diferite aruncate în mix.

Timpul de a vă juca linia

Este clar, din prima vedere, că foarte multă grijă și atenție la detalii s-au îndreptat către crearea Planetei de pescuit. Acesta este un joc care a fost creat de pasionații de pescuit pentru alți entuziaști și există mai mult de șaptezeci de specii diferite de pești de capturat, precum și douăsprezece căi navigabile pitorești situate în diferite locații. Jucătorilor li se oferă șansa de a selecta tipul de cale pe care doresc să o arunce, ceea ce la rândul său va dicta tipurile de pește pe care sunt capabili să le prindă. Există o mulțime de atingeri realiste care ajută la determinarea jucătorilor de parcă pescuiesc în viața reală, cum ar fi ondulările de pe suprafața apei.

Plecat la pescuit

În ceea ce privește jocurile de pescuit, Fishing Planet iese într-adevăr în evidență cu o grafică impresionantă și o mulțime de detalii realiste. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre ea, dacă oamenii consideră sau nu că acest joc este o distracție bună de relaxare sau un amânare complet depinde de faptul că le place să pescuiască.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: