Download Fishdom - Frosty Splash - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fishdom - Frosty Splash
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă sunteți după niște distracții de sezon tematice pește, atunci Fishdom - Frosty Splash este aplicația pentru dvs.! Acest joc super drăguț cuprinde trei părți, un acvariu virtual, un puzzle și un screensaver. Finalizați puzzle-ul pentru a câștiga „bani” pentru a merge la cumpărături pentru pește, plante de acvariu și accesorii și, odată ce acvariul dvs. arăta minunat, îl puteți folosi ca protector de ecran!

Fishdom - Modul puzzle al lui Frosty Splash este un tip tradițional de potrivire - conectați simboluri pentru a șterge rândurile. Cu cât îl faci mai repede, cu atât câștigi mai mulți bani și există bonusuri care te vor ajuta să îți faci treaba mai repede. Puzzle-urile Fishdom - Frosty Splash pot fi tradiționale, dar asta nu înseamnă că sunt simple - devin mai dure pe măsură ce jocul continuă, iar în etapele ulterioare am avut cu siguranță indicii în ofertă!

Graficele din Fishdom - Frosty Splash sunt nefericit de desene animate și foarte drăguțe. Achiziționarea de pește drăguț și plante exotice devine curând o fixare, iar dificultatea din ce în ce mai mare a puzzle-urilor înseamnă că Fishdom - Frosty Splash are o valoare de redare considerabilă. Deși versiunea de probă durează 60 de minute, am constatat că nu puteți deschide jocul mai mult de o dată, așa că aveți grijă să nu-l închideți din greșeală.

Un joc de puzzle cu temă dulce pentru toate vârstele.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: