Download Firewatch - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Firewatch
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Firewatch-ul este un joc open-world, narativ, concentrat. Povestea sa plină de suspans este condusă de paranoia și alimentată de izolare. Se dovedește un convertor de pagini cu totul înfricoșător , în timp ce încercați să descoperiți adevărul misterelor care se dezvăluie în jurul vostru. Dar, pentru mine, înălțimile sale sunt subminate de revelații neplăcute și de un rezultat nesatisfăcător.

Pierdeți-vă în pustie

Este nevoie doar de un moment pentru a începe să-l înțelegem pe Henry. Este un bărbat care aleargă din viața sa într-un mod care este ușor de relaționat. Și, dacă încercați să fugiți de responsabilitățile sociale și de familie, unde este mai bine să o faceți decât să renunțați la civilizație ca un observator de pompieri în pustia unui parc național din Wyoming.

Ca Henry, singura ta slujbă este să stai vara uscată într-o turnură de veghe minusculă și să fii vigilent la semnele de foc. Este un mediu uimitor, plin de culori vibrante care se schimbă cu soarele. Dar utilizarea impresionantă a Firewatch este cu adevărat impresionantă . Este vastă, totuși traseele sale șerpuitoare te duc întotdeauna la destinație înainte de a începe să obosești din punctele de vedere uimitoare.

Singura companie a lui Henry este șeful său, Delilah. Interacțiunile dvs. vin printr-un radio cu două sensuri și adăugați dramă și direcție la Firewatch.

Există de la bun început o antagonism flirtant la această relație . În timp ce explorezi lumea deschisă, te conduce spre sarcini cu care nu ești 100% confortabil, dar există o ușurință în acest sens, care se simte credibilă datorită scenariului fantastic și actului vocal. Este o prietenie care pare să crească organic și dovedește distragerea perfectă a grijilor lui Henry.

Puteți direcționa răspunsurile lui Henry pe fiecare subiect - de la a decide ce să dezvălui despre trecutul său, până la raportarea coșului de gunoi. Acest lucru poate degenera în plictisirea aproape lipsită de minte, cu dorința de a auzi gândurile ei despre fiecare lucru mic - dar, atunci când apare o alegere adevărată, Firewatch forțează o decizie .

Arta conversației

Când vi se solicită, aveți un timp limitat pentru a răspunde sau conversația se încheie. Nu se întoarce, iar răspunsurile dvs. pot modifica tonul relației. Această constrângere de timp - cuplată cu alegeri care corespund efectiv reacției unei persoane reale - te face să te preocupe de fiecare interacțiune .

Chiar și cu această priză, natura solitară a lunilor în sălbăticie începe să joace pe sănătatea ambelor personaje. Suspiciunea are impact asupra gândirii lor, determinându-i să găsească legături în misterele lui Firewatch și întâmplările care le înconjoară pe care nu le pot lua în considerare în circumstanțe obișnuite.

Acesta este accentul narativ al Firewatch-ului. Conversațiile emoționante îți colorează percepția asupra evenimentelor, deoarece lucrurile devin din ce în ce mai tensionate și incerte. Acest lucru duce la dezvoltarea mea de o urgență ciudată pentru a obține răspunsuri „corecte” și momente de panică autentică, deoarece mă îngrijorez că pot lipsi un indiciu sau să-l jignesc pe Delilah.

Cu toate acestea, în afara acestor dialoguri fluide, mă simt jucând Firewatch prea mult ca un joc. Ridic și inspectez lucruri - în care nici Henry, nici eu nu avem niciun interes - printr- o dorință finalistă de a experimenta „totul”.

Spre sfârșitul celor cinci sau șase ore de Firewatch, acest lucru devine deosebit de incongruent cu urgența poveștii povestite . În timp ce sunt complet absorbită pentru cea mai mare parte a poveștii sale, propria mea curiozitate în momentele culminante îmi frânează suspendarea necredinței și determină dezvăluirea.

Perfect defectuos

Este o concluzie care mă lasă dezumflată, ceea ce este ciudat după ce am fost atât de investit în răsucirea lui Firewatch, care m-a atras cu imediatitatea lor. Dar aceste probleme sunt ale mele și, în mod ciudat, să știu că găsesc dezamăgirea rezoluției te-ar putea ajuta să apreciezi mai bine povestea sa fascinantă.

Narațiunea interactivă a Firewatch face totul bine - construind legături naturale semnificative între personaje, poveste și lume într-un mod care este complet cuprinzător. Prin aceasta, te face să investești într-un mod în care puține jocuri pot, lăsându-ți plăcerea dependentă de experiențele și așteptările personale.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: