Download FirewallPAPI - Descarca PC Telefon Android sau IOS

FirewallPAPI
Categorie:
Programe Firewall
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows 2000 | Versiune: 1.4
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

FirewallPAPI este un firewall specializat care rutează în special traficul care folosește protocoalele TCP și UDP. Face acest lucru folosind trei parametri cheie - IP de origine, destinație și portul de intrare și ieșire vizat.

Cheia pentru atracția acestui firewall este faptul că este extrem de ușor asupra resurselor. De fapt, tot ceea ce face este să trimită pachete de date în cele trei domenii cheie menționate mai sus pentru a testa continuu integritatea lor. După ce detectează un răspuns ciudat sau neregulat, declanșează automat alarma. Dezavantajul acestui lucru este însă că, întrucât se află în modul de trimitere continuă a pachetelor, acesta poate avea un ușor efect de încetinire a vitezei de conectare la computer și internet.

Această aplicație a fost dezvoltată în principal pentru utilizatorii care doresc să-și creeze propriile reguli, deoarece niciuna nu este instalată implicit, ceea ce înseamnă că firewall-ul are nevoie de o personalizare destul de mare înainte de a putea folosi.

Pentru cei care au încredere în configurația firewall-ului și doresc o soluție ușoară, FirewallPAPI este o soluție solidă, dar începătorii ar trebui să rămână clare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: